| Przesunięty przez: szynszyl 17 Kwi 2006,  10:53
 | Wyjmowanie radia | 

| Autor | Wiadomość | 

| Artur Z [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 15 Paź 2004,  10:06   Wyjmowanie radia |   
 |  
               | 
 |  
               | Duże radio można wyjąć (bez nakładów finansowych w te kluczyki w kształcie liter U) mając 4  śrubokręty lub 4 wiertła Ja użyłem modelu 2 + 2
  i teścia.... Wkładmy je w otwory (z czuciem ale głęboko) rozginamy na zewnątrz (wszystke jednocześnie) i.... trzecią ręką wyciągamy radio. Ja miałem kaseciaka więc trzecią łapę wsadziliśmy w otwór na kasete. Z CD może być większy problem. Samemu nie udało mi sie tego zrobić bo zajety troche prowadzeniem pojazdu. Stanowczo odradzam zabawy podczas jazdy.
 Pozdrawiam ArturZ
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| grabo [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 18 Paź 2004,  09:23 |   
 |  
               | 
 |  
               | No ja wymieniałem radio z kaseciaka na CD i sam sobie poradziłem dwoma rękami. Zdjałem poprostu cały ten plastik gdzie siedzi radio i regulacja ogrzewania. I radio samo wyszło razem z nim. |  | 

|   |  | 

|  | 

| szynszyl   EKSTERMINATOR

Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: Inny

| 

|  Wysłany: 19 Paź 2004,  20:35 |   
 |  
               | 
 |  
               | jak się ma zwinne paluszki to bez niczego można od tyłu popchnąć radyjko i samo wychodzi bez śrubokręta. (tylko bez komentarzy - jestem płci męskiej!) |  
				| _________________ 1% dla mojego syna
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Żółwik Tuptuś   Ninja TEAM

Model: Ford Fiesta Mk1`81
 Wersja: Turbo
 Silnik: Inny

| 

|  Wysłany: 19 Paź 2004,  20:53   Re: Wyjmowanie radia |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Artur Z napisał/a: |  	  | Duże radio można wyjąć (bez nakładów finansowych w te kluczyki w kształcie liter U) mając 4  śrubokręty lub 4 wiertła Ja użyłem modelu 2 + 2
  i teścia.... Wkładmy je w otwory (z czuciem ale głęboko) rozginamy na zewnątrz (wszystke jednocześnie) i.... trzecią ręką wyciągamy radio. Ja miałem kaseciaka więc trzecią łapę wsadziliśmy w otwór na kasete. Z CD może być większy problem. Samemu nie udało mi sie tego zrobić bo zajety troche prowadzeniem pojazdu. Stanowczo odradzam zabawy podczas jazdy.
 Pozdrawiam ArturZ
 | 

niby proste ale jak sie nie wie to można szkód narobić

Do FAQ !!!!!!!!!
 |  
				| _________________ Wanna Rallye Team
 &
 Bad Boys Racing Team

ADHD/Adrenaline
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| rom72 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 8 Sty 2005,  15:06   nie udało mi się wyjąć radia |   
 |  
               | 
 |  
               | Próbowałem wyjąć radiomagn. kasetowy z mk5 ale mimo włożenia 4 gwoździ w otworki nie chciało wyjść. Coś blokuje, mimo charakterystycznego trzasku po włożeniu gwoździ. Może ktoś wie jak to się wyjmuje? |  | 

|   |  | 

|  | 

| Jinks [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 8 Sty 2005,  15:34   Re: nie udało mi się wyjąć radia |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | rom72 napisał/a: |  	  | Próbowałem wyjąć radiomagn. kasetowy z mk5 ale mimo włożenia 4 gwoździ w otworki nie chciało wyjść. Coś blokuje, mimo charakterystycznego trzasku po włożeniu gwoździ. Może ktoś wie jak to się wyjmuje? | 

Samo włożenie to trochę mało, musisz je rozchylic na zewnątrz dosyc silnie ale z umiarem.

Pozdrawiam
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.