| Przesunięty przez: szynszyl 1 Lis 2008,  20:17
 | Zapala sie prawy tylni kierunek przy nadepnięciu hamulca? | 

| Autor | Wiadomość | 

| tygrysjch [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 30 Gru 2005,  06:25   Zapala sie prawy tylni kierunek przy nadepnięciu hamulca? | 
 |  
               | 
 |  
               | Siemka.Pytanko-co sie może dziać z moją "emerytką-fiesta".Objawy są takie.Gdy nacisne pedał hamulca pojawiają sia światła stopu jak trzeba ale pojawia sie również prawy tylni kierunek(nie miga). |  | 

|   |  | 

|  | 

| jackrzec   Klubowicz

Model: Ford Fiesta Mk7`12
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.25Duratec/82KM
 Imię: Jacek

| 

|  Wysłany: 30 Gru 2005,  06:41   Re: Zapala sie prawy tylni kierunek przy nadepnięciu hamulca | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | tygrysjch napisał/a: |  	  | Siemka.Pytanko-co sie może dziać z moją "emerytką-fiesta".Objawy są takie.Gdy nacisne pedał hamulca pojawiają sia światła stopu jak trzeba ale pojawia sie również prawy tylni kierunek(nie miga). | 

Wysokie prawdopodobieństwo że uciekła Ci masa z lampy - sprawdż wszystkie styki w tej kostce i je oczyść. Może być jeszcze zwarcie w kablach, ale najpierw sprawdż czy dochodzi masa.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Rafal1504 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 30 Gru 2005,  08:42 | 
 |  
               | 
 |  
               | Dołączam się do kolegi na 99% nie masz masy w lampie dlatego robi się "choinka" |  | 

|   |  | 

|  | 

| Radziu   
 Model: Inne auto
 Wersja: Trend
 Silnik: Inny
 Imię: Radek

| 

|  Wysłany: 30 Gru 2005,  11:12 | 
 |  
               | 
 |  
               | To ja sie dolacze do tematu bo mi sie robi tak ze jak na wcisnietym hamulcu wlacze prawy kierunek to niechce dzialac a jak troche popuszczam pedal to zaczyna powoli migac, jak calkiem puszcze jest oki! Co to moze byc, regulator napiecia? |  
				| _________________ Była Fiesta MK3 89r. czerwona 1.1 LPG full wypas;)

Jest Focus 00r. kombi 1.8 TDDI

I Kaczka 99' 1.3
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Rafal1504 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 30 Gru 2005,  12:34 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Radziu napisał/a: |  	  | To ja sie dolacze do tematu bo mi sie robi tak ze jak na wcisnietym hamulcu wlacze prawy kierunek to niechce dzialac a jak troche popuszczam pedal to zaczyna powoli migac, jak calkiem puszcze jest oki! Co to moze byc, regulator napiecia? | 
 Dziwne nie wiem spróbuj sprawdzić czy wciskając pedał hamulca nie pociąga lub przyciska on jakiegoś przewodu
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| nocai   
 Model: Ford Fiesta Mk3`89
 Wersja: CLX
 Silnik: 1.1/55KM

| 

|  Wysłany: 30 Gru 2005,  12:58 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Radziu napisał/a: |  	  | To ja sie dolacze do tematu bo mi sie robi tak ze jak na wcisnietym hamulcu wlacze prawy kierunek to niechce dzialac a jak troche popuszczam pedal to zaczyna powoli migac, jak calkiem puszcze jest oki! Co to moze byc, regulator napiecia? | 

Dopadła Cie przypadłość "maluszków". Jak jeździłem kaszlakiem, to najpierw włączałem migacz, a dopiero potem hamowałem
  Sprawdź ładowanie akumulatora. Czy na wolnych obrotach po dodaniu gazu światła świecą jaśniej ?? |  | 

|   |  | 

|  | 

| tygrysjch [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 4 Sty 2006,  06:24 | 
 |  
               | 
 |  
               | Rozebrałem lampe,podmuchałem postukałem i działa,Dzięki |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kunaj [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 5 Sty 2006,  17:00 | 
 |  
               | 
 |  
               | Na 100% zwarcie na masie... mam tak samo tylko po nacisnieciu hamulca wylacza sie kierunek |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.