|
|
[MK6] Ford Fiesta GHIA 1.6 16v 2007r automat, skóra kolor aw |
| Autor |
Wiadomość |
Masterhard
Model: Ford Fiesta Mk6`07
Wersja: Ghia
Silnik: 1.6i16V/100KM
Imię: Rafał
|
Wysłany: Wczoraj 17:47 [MK6] Ford Fiesta GHIA 1.6 16v 2007r automat, skóra kolor aw
|
|
|
1. NICK: Masterhard
2. IMIĘ: Rafał
3. MODEL: Fiesta
4. WERSJA: Ghia
5. ROCZNIK: 2007
6. SILNIK: 1.6 16v 100KM
7. OPIS AUTA: Samochód zakupiony przez totalny przypadek. Szukałem auta dla żony z niezawodnym silnikiem, niskim przebiegiem oraz z automatyczną skrzynią biegów. Celowałem w o wiele młodsze auta, ale niedaleko mnie pojawiło się ogłoszenie z tą oto fiesta. Po szczegółowej analizie ogłoszenia okazało się, że mam do czynienia z mało spotykaną wersją tego samochodu. Dodatkowo żonie się spodobał więc pojechałem obejrzeć gdyż był ode mnie 40min drogi. Po za kilkoma mankamentami związanymi z wiekiem auta jego stan zrobił na mnie wrażenie i po jeździe próbnej już wiedziałem, że go kupię. Na razie to co zrobiłem to go trochę doczyściłem. Poniżej opiszę swój plan na przyszłe tygodnie/miesiące.
Przebieg na dzień 22-08-2026 115600km potwierdzony
Kolor Sea Gray
Z ciekawszych rzeczy w wyposażeniu to:
Składane lusterka, czujnik zmierzchu, deszczu, skóra w bardzo dobrym stanie, automat.
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
a. wizualne: czyszczenie samochodu
b. mechaniczne:
c. audio:
d. inne:
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: czyszczenie lamp, korekta lakieru, naprawa ubytków
b. mechaniczne: wymiana amortyzatorów, zmiana na opony całoroczne, naprawa przedniego zderzaka gdyż trochę wisi, serwis około silnikowy: świece, przewody, wymiana oleju w skrzyni itp.
c. audio:
d. inne
Zdjęcia:
 |
_________________ Proste drogi są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich
kierowców.
Colin Mcrae |
|
|
|
 |
|
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|