| 
| 

| 

|  
 |  

| [MK3] Przerywa i szarpie na zimnym silniku - 1.1 |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | GAbRIEL [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 17 Lut 2010,  15:15   [MK3] Przerywa i szarpie na zimnym silniku - 1.1 | 
 |  
               | 
 |  
               | Mam fofi 1.1 95r. Moim zdaniem gaźnik. Choć nie wiem,jak to sprawdzić(najłatwiej),ale mechanik mi wkręcał,że to gaźnik. Rano(w mroziku) zapala na dotyk. Ale jak ruszam,to zaczyna szarpać i jakby ją zalewało coś,itp.Dodaje gazu a tu nic! Nie chce jechać,dusi się i Przerywa jak skur...  Coś pod spodem mi syczy,moim zdaniem tłumik(wymieniałem środkową rurę,tylko,bo reszta jeszcze  . Nie miałem czasu jeszcze spojrzeć,ale wkrótce mrozy popuszczą... Spalanie też ogromne. Co to może być?  POMOCY!! |  
				| Ostatnio zmieniony przez trzeci 17 Lut 2010,  21:18, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | JoeMix   

Model: Ford Fiesta Mk7`09
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.4Duratec/96KM

| 

|  Wysłany: 17 Lut 2010,  15:45 | 
 |  
               | 
 |  
               | Otwórz maskę, zrób zdjęcie silnika, zdejmij pokrywę filtra, zrób zdjęcie dziury,,, będziemy widzieć co to jest,,, |  
				| _________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | pablon   
 Model: Ford Fiesta Mk3`93
 Wersja: CL
 Silnik: 1.1/53KM
 Imię: Paweł

| 

|  Wysłany: 17 Lut 2010,  21:11 | 
 |  
               | 
 |  
               | Sprawdz czy masz dzwignie w kolumnie kierownicy po lewej stronie  W tym roczniku chyba powinen być mono. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |