| Czy ktoś moze skakał ze spadochronem? | 

| Autor | Wiadomość | 

| jkk   

Model: Ford Fiesta Mk6`08
 Wersja: S
 Silnik: 1.6D/54KM

| 

|  Wysłany: 11 Cze 2018,  12:52   Czy ktoś moze skakał ze spadochronem? |   
 |  
               | 
 |  
               | Czy ktokolwiek ma doświadczenia ze skoku ze spadochronem? Jak wrażena i czy nie żałujecie, że spróbowaliście? |  | 

|   |  | 

|  | 

| Puff   Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
 Wersja: Fun
 Silnik: 1.8DI/75KM
 Imię: Dawid

| 

|  Wysłany: 11 Cze 2018,  23:59 |   
 |  
               | 
 |  
               | Podepnę się i opowiem w imieniu znajomej, bo sam mam doświadczenia tylko z tunelu. 
 Jeśli ktoś jest amatorem takich rozrywek, żałować nie będzie. Minusem jest to, że się leci z plecakiem (jest się przywiązanym niczym dziecko do instruktora), a sama długość lotu to 40-50 sekund. Jeśli ktoś chce poczuć jak to jest, to tańszą opcją (i bardziej opłacalną w przeliczeniu na czas) jest tunel.

Ona ma już trochę skoków za sobą i jest w trakcie robienia papieru, który po okazaniu na lotnisku daje możliwość wejścia do samolotu i samodzielnego skakania, więc zdecydowanie nie żałuje
   |  
				| _________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
 bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."

Wierny osiołek pochłania jedynie

|  | 

|   |  | 

|  | 

| agorek   
 Model: Ford Fiesta Mk1`76
 Wersja: SX
 Silnik: 1.0/45KM

| 

|  Wysłany: 12 Cze 2018,  05:35 |   
 |  
               | 
 |  
               | Zdecydowanie nie żaluję. Skok nie trwa długo, ale widoki super No i jest to coś nowego. Zastanawiałem się ostatnio czy nie zrobić sobie nawet kursu na skakanie samodzizelnie, ale to może dopiero za kilka lat, bo na razie mam inne wydatki. W Polsce jest sporo szkół skakania. Skok w tandemie to nie fortuna.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| fedos   
 Model: Ford Fiesta Mk6`05
 Wersja: ST
 Silnik: ST 150

| 

|  Wysłany: 12 Cze 2018,  15:57 |   
 |  
               | 
 |  
               | Skakałem w tandemie z 4km i polecam. Więcej adrenaliny jednak miałem jak skakałem z komina w Głogowie z 222m było to drugie najwyższe miejsce na swiecie. Sam wjazd na górę daje 3x więcej adrenaliny niż cały skok ze spadochnem. Od tego roku w Szczecinie jest najwyższe miejscem do skoków na linie na świecie ,więc na pewno też zaliczę 😁 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Aras   
 Model: Ford Fiesta Mk7`10
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.4i/71KM

| 

|  Wysłany: 19 Paź 2019,  06:34 |   
 |  
               | 
 |  
               | Zawsze chciałem. Może na 40 sobie skoczę   |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.