| 
| 

| 

|  
 |  

| Jaki akuś do klekota? |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Puff   Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
 Wersja: Fun
 Silnik: 1.8DI/75KM
 Imię: Dawid

| 

|  Wysłany: 8 Maj 2015,  23:55   Jaki akuś do klekota? |   
 |  
               | 
 |  
               | Jak w temacie - bardziej mnie interesuje jakie kto ma doświadczenia z akumulatorami różnych marek. Najlepiej jeśli ktoś kupił dany model oraz był świadkiem jego śmierci i, w związku z tym, może się wypowiedzieć nt. trwałości, odpalania na sporym minusie tudzież zachowania, gdy auto jest jeżdżone na krótkich dystansach. 
 Podkreślę - pytanie dotyczy akumulatorów do diesli!

Marki jakie mnie głównie interesują to Bosch, Centra/Exide, Varta. Jeśli są inne, które się dobrze sprawują, to proszę śmiało pisać.
   |  
				| _________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
 bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."

Wierny osiołek pochłania jedynie

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Peedro   Klubowicz

Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: Inny
 Imię: Paweł

| 

|  Wysłany: 9 Maj 2015,  08:01 |   
 |  
               | 
 |  
               | Bosh Silver w byłym służbowym expercie - 3 lata eksploatacji i bezproblemowo. Dopiero tej zimy zaczął niedomagać, ale to dlatego że popalone były 3 świece  A tak to ogólnie nie było problemów a praca taka że palenie co chwile i codziennie wcześnie rano do pracy. |  
				| _________________ "Jeżeli wydaje ci się, że wszystko działa dobrze, na pewno coś przeoczyłeś."

Żaba - RIP
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Puff   Forumowy Maruda

Model: Ford Fiesta Mk5`00
 Wersja: Fun
 Silnik: 1.8DI/75KM
 Imię: Dawid

| 

|  Wysłany: 9 Maj 2015,  08:44 |   
 |  
               | 
 |  
               | Dzięki za info  Zapomniałem napisać, że mój obecny (na razie nie wymienię co, ale chyba mam dobrą partię) wytrzymał 7 lat i teraz po 2-3 kręceniach silnikiem umiera, mimo że niby jest naładowany do pełna. Fajnie by było jakby nowy wytrzymał przynajmniej pół z tego...   |  
				| _________________ "Rób to, co kochasz, żyj jak chcesz i nie patrz na to, co mówią inni,
 bo jeśli zaczniesz działać tak, jak chcą inni, to będziesz żyć dla innych, a nie dla siebie."

Wierny osiołek pochłania jedynie

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |