| [MK4] [MK4] Oświetlenie dodatkowe | 

| Autor | Wiadomość | 

| szerszen   
 Model: Ford Fiesta Mk4`98
 Wersja: Ghia
 Silnik: 1.25Duratec 75KM
 Imię: Adrian

| 

|  Wysłany: 29 Gru 2014,  21:23   [MK4] [MK4] Oświetlenie dodatkowe |   
 |  
               | 
 |  
               | Witajcie mam sobie już wszystko przygotowane tylko teraz ostatni krok. Chcę sobie zrobić oświetlenie w kratce z przodu mam z ta przeźroczysta otoczką. I teraz pytanie czy ktoś kiedyś to rozbierał bo nie chce tego połamać, a może ktoś mi powie gdzie i jak to rozebrać. Bo chcę tam wsadzić sobie kolorowe ledy z modulatorem, żeby sobie migało kiedy sobie to włączę. A jak popsuje to lipa bo skarbonka chuda jak teraz.[/i] |  | 

|   |  | 

|  | 

| Parzych   Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
 Wersja: Ambiente
 Silnik: 1.6Duratec 100KM
 Imię: Jacek

| 

|  Wysłany: 29 Gru 2014,  21:27 |   
 |  
               | 
 |  
               | Marcin rozbierał w swojej MK4, niestety z tego co pamiętam, to popękał Mu ten przezroczysty plastik, bo obie części są ze sobą zgrzane lub sklejone... |  
				| _________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
 F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego

|  | 

|   |  | 

|  | 

| szerszen   
 Model: Ford Fiesta Mk4`98
 Wersja: Ghia
 Silnik: 1.25Duratec 75KM
 Imię: Adrian

| 

|  Wysłany: 29 Gru 2014,  21:32 |   
 |  
               | 
 |  
               | Właśnie dlatego pytam, żeby nie brać na swoją rękę. Bo nie chcę tego zniszczyć bo szkoda trochę. 
 [ Dodano: Pon Gru 29, 2014 21:33 ]
 A dasz jakiś namiar na tego Marcina to bym go zapytał jak mu to wyszło?
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Parzych   Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
 Wersja: Ambiente
 Silnik: 1.6Duratec 100KM
 Imię: Jacek

| 

|  Wysłany: 29 Gru 2014,  21:42 |   
 |  
               | 
 |  
               | Proszsz: Marcin , teraz ta Fiesta jest w rękach inno... 	  | szerszen napisał/a: |  	  | A dasz jakiś namiar na tego Marcina | 
 |  
				| _________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
 F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Marcin   
 Model: Inne auto
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.6i16V/100KM
 Imię: Marcin

| 

|  Wysłany: 30 Gru 2014,  12:52 |   
 |  
               | 
 |  
               | na pw poszła odpowiedź  całość jest zgrzane, trzeba ciąć lub topić, jak chcesz tylko podświetlenie to proponowałbym nawiercenie otworów i wpuszczenia tam diod, ja musiałem mieć całość na wierzchu z racji malowania chromu. 

| Parzych napisał/a: |  	  | niestety z tego co pamiętam, to popękał Mu ten przezroczysty plastik | 
 hmmm już lepiej pamiętasz niż ja
  ale jesteś w błędzie, str.5 śliwkowego tematu, nic nie napisałem, że popękało   |  
				| _________________ Jest: Mazda 6 GH, Mazda 2 DY, Puma MK1
 Było: Focus MK2FL, Clio 2, Mazda 323F BJ, Fiesta MK4
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.