| 
| 

| 

|  
 |  

| [MK4] Brak świateł awaryjnych |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | zdzicho61 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 21 Lut 2011,  10:21   [MK4] Brak świateł awaryjnych | 
 |  
               | 
 |  
               | witam mam taki problem otóż brak świateł awaryjnych po lewej stronie samochodu z przodu i z tyłu kierunkowzkazy są  jeszcze jedno czym się rózni mk3 rocznik 1996 od mk4 ten sam rocznik |  
				| Ostatnio zmieniony przez bidżej 21 Lut 2011,  18:43, w całości zmieniany 2 razy |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | JoeMix   

Model: Ford Fiesta Mk7`09
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.4Duratec/96KM

| 

|  Wysłany: 21 Lut 2011,  10:28 | 
 |  
               | 
 |  
               | Zespolony padł,,, 	  | zdzicho61 napisał/a: |  	  | brak świateł awaryjnych po lewej stronie samochodu z przodu i z tyłu kierunkowzkazy są | 
 Tym że jedno jest Mk3 a drugie mk4, zmiana nie następuje nigdy o północy 31 grudnia na 1 stycznia, tylko zawsze gdzieś w środku roku, np. do sierpnia 83 i od września 83,,, (jak pamiętam zmiana z mk1 na mk2) 	  | zdzicho61 napisał/a: |  	  | czym się rózni mk3 rocznik 1996 od mk4 ten sam rocznik | 
 |  
				| _________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | zdzicho61 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 21 Lut 2011,  11:35   brak świateł awaryjnych | 
 |  
               | 
 |  
               | dzięki za poradę czy taki przełącznik mozna naprawić czy trzeba nowy i czy napewno on padł |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | JoeMix   

Model: Ford Fiesta Mk7`09
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.4Duratec/96KM

| 

|  Wysłany: 21 Lut 2011,  11:43 | 
 |  
               | 
 |  
               | Jeśli normalnie światła działają, a po włączeniu awaryjnych nie ma jednej strony to znaczy ze włącznik awaryjnych jej nie włącza,,, nie wiem, trzeba zespolony rozebrać i zobaczyć czy tam się da coś naprawić (ja nie rozbierałem) 	  | zdzicho61 napisał/a: |  	  | czy napewno on padł | 
 |  
				| _________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |