Przesunięty przez: trzeci 8 Lip 2008, 11:55 |
GO FKP |
Autor |
Wiadomość |
Daras84
King of Bednary 2011

Model: Ford Fiesta Mk3`90
Wersja: RST
Silnik: 2.0 16V
|
Wysłany: 25 Paź 2005, 22:28 GO FKP
|
|
|
jako iz zbliza sie kolejny miesiac proponuje jak zawsze spocik w Katowicach pod go sportem < w przypadku deszczu parking podziemny> pierwsza niedziele po wypłacie na godizne 16:) Zapraszam wszystkich chetnych i pozdrawiam |
_________________ AUTO LAWETA 24H
SKUP AUT całych i powypadkowych 883-255-991 |
Ostatnio zmieniony przez Daras84 14 Lis 2005, 21:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bartsun [Usunięty]
|
Wysłany: 26 Paź 2005, 17:32
|
|
|
myslisz o tym co i ja? jak tak to wez kolo zapasowe, apteczke co by tor ustawic
pozdr |
|
|
|
 |
Yoshimitsu [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Paź 2005, 16:41
|
|
|
Bartsum o co chodzi ?? :-D |
|
|
|
 |
Daras84
King of Bednary 2011

|
Wysłany: 28 Paź 2005, 17:54
|
|
|
oto zeby sie na spocie cos działo np jakies OS.... ale widze temat nie ruszany .... a szkoda :( slask sie sypie |
|
|
|
 |
Bazyli [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Paź 2005, 18:28
|
|
|
:( :( :( Gdy w koncu zaloze gaz to do was przyjade, jak narazie to SMOK pozera klejne dziewicze banknoty :// z drogiej strony to w tym momencie wypada grudzien wiec moze odrazu sie zapowiem na wiosne
BTW. Moim 1.3 na OS'ie to bede mogl najwyzej poduszki pourywac
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
adi08 [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Paź 2005, 20:15
|
|
|
Bazyli napisał/a: |
BTW. Moim 1.3 na OS'ie to bede mogl najwyzej poduszki pourywac
|
Jak z góry zakładasz że nie masz najmocniejszej i najlepiej przygotowanej maszy i dlatego nie wykręcisz dobrego czasu jesteś w błędzie!!!
Nie wywoływac jakich kolwiek sporów i "spięć" ale szczerze mówiąc denerwuje mnie takie myślenie!!! Prawie wszyscy w ten sposób "usprawiedliwiają się", a prawda jest taka, że sie BOJĄ SPRÓBOWAĆ!!! I To nie jest strach przed samą jazdą -niebezpieczeństwem (między słupkami nie ma gdzie dachować), ale BOJĄ SIĘ PRAGRANEJ, boją się tego że prawdopodobnie wyjdzie na jaw, że z danego delikwenta jest dupiaty kierowca!!! Takich mistrzów kierownicy (mistrzowie teorytycy) który jakby mieli toby pokazali jest baaaardzoo dużo... za dużo....
Niewytrzymałem i musiałem to napisać...Mam nadzieje, że nikogo tą swoją wypowiedzią nie uraziłem!!!
Pozdrawiam i postaram się znowu pojawić pod GO SPORTEM |
|
|
|
 |
Bazyli [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Paź 2005, 21:10
|
|
|
heheheh dzieki Adi ale niepotrzebnie sie rozentuzjazmowales tu chodzilo o uspienie czujnosci a nie o usprawiedliwanie sie. Jestem na tyle dobry na ile sam w to wierze, a jesli ktos mnie pokona, trudno, byl lepszy wiec jest motywacja zeby sie bardziej starac
Doskonale wiesz ze auto samo nie wygrywa, najwazniejszy jest element laczacy fotel z kierownica
Moja wypowiedz byla pisana z przymruzeniem oka
BTW. Nie czuje sie urazony ale myk z uspiona czujnasia sie przez Ciebie nie udal |
|
|
|
 |
adi08 [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Paź 2005, 21:56
|
|
|
Bazyli napisał/a: | a jesli ktos mnie pokona, trudno, byl lepszy wiec jest motywacja zeby sie bardziej starac
|
to mi się podoba i tego należy sie 3mać |
|
|
|
 |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 45 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12086 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 28 Paź 2005, 22:09
|
|
|
adi08 napisał/a: | prawda jest taka, że sie BOJĄ SPRÓBOWAĆ!!! |
Niestaty... np. nie rozumiem ludzi którzy zjechali km na zlot do ZG i sobie nie wjechali na tor, jednocześnie głośno się śmiali jak ja swoją Mk1 wywlokłem się na start, lub komentowali tempo Woyoownika... :? |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
 |
Bartsun [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Paź 2005, 23:19
|
|
|
JoeMix napisał/a: | adi08 napisał/a: | prawda jest taka, że sie BOJĄ SPRÓBOWAĆ!!! |
Niestaty... np. nie rozumiem ludzi którzy zjechali km na zlot do ZG i sobie nie wjechali na tor, jednocześnie głośno się śmiali jak ja swoją Mk1 wywlokłem się na start, lub komentowali tempo Woyoownika... :? |
dokladnie, ja niewzialem udzialu w kjesie w ZG, ale na torze gnalem a jakze teraz zaluje ze nieporobilem slalomika w ZG na kjs, ale przemawial troche zamna rozsadek, glownie chodzilo o brak recznego, dlatego spotkajmy sie wszyscy na 3ech stawach, pojedziemy w jedno miejsce, i powyczyniamy cosik wokolo apteczek
pozdr |
|
|
|
 |
PrezeSSito
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 29 Paź 2005, 03:31
|
|
|
panowie czy to są zawody o złote kalesony... jak dla mnie to mogę być nawet ostatni... liczy się dobra zabawa i nic więcej... wyniki to sprawa drugorzędna na takich spotkaniach |
_________________ Renault Megane Coupe 1.6 ... wcześniej Fiesta ==>> debile jeżdzą po drogach czyli kasacja |
|
|
|
 |
Darekmk3

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: Futura
Silnik: 1.6i16V/90KM
Imię: Darek
|
Wysłany: 29 Paź 2005, 10:30
|
|
|
ja chce przyjechac ale narazie nic nie planuje bo znowu bedzie lipa aha przyjade ale ręczny na jedno koło mi lekko łapie i nie zdąże tego zrobic niestety bo inna grubsza robota we fiescie sie szykuje ;-) pozdro |
|
|
|
 |
cinot [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Paź 2005, 13:02
|
|
|
ja przyjade sioe pochwalić fotelikami Rs
kiedy jest zlot za tydzień w niedziele go sport?? |
|
|
|
 |
Daras84
King of Bednary 2011

|
Wysłany: 29 Paź 2005, 16:46
|
|
|
j asi epodpisuje dwoma rekami pod tym co napisał adi....
jak byłem na spocie suzuki swift <wiadomo wiekszosc 1.0> to tam nikt ni emarudził ze ma słabe auto czy nie wygra z gti<ktore ma prawie 2 razy wiecej koni> nikt nie płakał ze niema lub ma ale na jedno koło recznego.... liczyła sie tylko dobra zabawa!!!! i to mi sie podobało!!!!i okazało sie ze dobry kierowca objedzie 1.0 nawet te gti lub 1.6 |
|
|
|
 |
Bazyli [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Paź 2005, 17:07
|
|
|
napisalem juz ze to byla dygresja, takie przewrotne stwierdzenie. Wiadomo ze chodzi o zabawe i kupe smiechu TO BYL ZART ! nie linczujcie mnie do cholery objade xr2 to objade, nie, to podam reke i pogratuluje i tyle
BTW. Daras -> nie scigales sie na starej A4 jakis czas temu z bialym Fiatem 127 ? |
|
|
|
 |
Bartsun [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Paź 2005, 17:28
|
|
|
Daras84 napisał/a: | j asi epodpisuje dwoma rekami pod tym co napisał adi....
jak byłem na spocie suzuki swift <wiadomo wiekszosc 1.0> to tam nikt ni emarudził ze ma słabe auto czy nie wygra z gti<ktore ma prawie 2 razy wiecej koni> nikt nie płakał ze niema lub ma ale na jedno koło recznego.... liczyła sie tylko dobra zabawa!!!! i to mi sie podobało!!!!i okazało sie ze dobry kierowca objedzie 1.0 nawet te gti lub 1.6 |
wiekszosc to byla 1.3, a ta insynuacja dot objechania przez 1.0, gti dotyczyla mojej osoby, swoim objechalem dwa razy mocniejszego gtika, ale powiem ze Daras byl niedaleko zamna
no wiec, kiedy ma byc? jak za tydzien to odpada, za dwa powinienem byc swistem... |
|
|
|
 |
adi08 [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Paź 2005, 21:54
|
|
|
hehehe... ale burza się zrobiła a ja wyraziłem tylko swoje skromne zdanie
napiszcie date i godzine spotkania żebym mógł to jakoś zaplanować |
|
|
|
 |
Daras84
King of Bednary 2011

|
Wysłany: 30 Paź 2005, 08:37
|
|
|
Bazyli napisał/a: |
BTW. Daras -> nie scigales sie na starej A4 jakis czas temu z bialym Fiatem 127 ? |
hmm... ja wiem czy to był wyscig:) on jechał sam a ja 5 osob na pace:) .... alechlopaczek dobrze tym fiaciekim smigał okolice 180 . jak pracuje w fabryce Opla to tak:) |
|
|
|
 |
Bazyli [Usunięty]
|
Wysłany: 30 Paź 2005, 10:48
|
|
|
Tak, pracuje w Oplu. To ten co robil sobie sam zawieche gwintowana Jak do niego przyjechalem to mi wlasnie opowiadal o fescie i A4 ;] |
|
|
|
 |
Daras84
King of Bednary 2011

|
Wysłany: 30 Paź 2005, 11:48
|
|
|
Bazyli napisał/a: | Tak, pracuje w Oplu. To ten co robil sobie sam zawieche gwintowana Jak do niego przyjechalem to mi wlasnie opowiadal o fescie i A4 ;] | czesto własnie widze jego machine na parkingu.... fajny ten fiacik:) a co ci powiedizał to porownam fakty:) |
|
|
|
 |
|