Fiesta Klub Polska

Poprzedni temat «» Następny temat

Przesunięty przez: trzeci
8 Lip 2008, 11:55
GO FKP
Autor Wiadomość
Daras84 
King of Bednary 2011

Model: Ford Fiesta Mk3`90
Wersja: RST
Silnik: 2.0 16V
Wysłany: 25 Paź 2005, 22:28   GO FKP

jako iz zbliza sie kolejny miesiac proponuje jak zawsze spocik w Katowicach pod go sportem < w przypadku deszczu parking podziemny> pierwsza niedziele po wypłacie na godizne 16:) Zapraszam wszystkich chetnych :) i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Daras84 14 Lis 2005, 21:18, w całości zmieniany 1 raz  

Bartsun
[Usunięty]

Wysłany: 26 Paź 2005, 17:32   

myslisz o tym co i ja? jak tak to wez kolo zapasowe, apteczke co by tor ustawic ;)

pozdr

Yoshimitsu
[Usunięty]

Wysłany: 28 Paź 2005, 16:41   

Bartsum o co chodzi ?? :-D

Daras84 
King of Bednary 2011

Wysłany: 28 Paź 2005, 17:54   

oto zeby sie na spocie cos działo np jakies OS.... ale widze temat nie ruszany .... a szkoda :( slask sie sypie ;/

Bazyli
[Usunięty]

Wysłany: 28 Paź 2005, 18:28   

:( :( :( Gdy w koncu zaloze gaz to do was przyjade, jak narazie to SMOK pozera klejne dziewicze banknoty :// z drogiej strony to w tym momencie wypada grudzien :P wiec moze odrazu sie zapowiem na wiosne :)

BTW. Moim 1.3 na OS'ie to bede mogl najwyzej poduszki pourywac :P

Pozdrawiam.

adi08
[Usunięty]

Wysłany: 28 Paź 2005, 20:15   

Bazyli napisał/a:

BTW. Moim 1.3 na OS'ie to bede mogl najwyzej poduszki pourywac :P

Jak z góry zakładasz że nie masz najmocniejszej i najlepiej przygotowanej maszy i dlatego nie wykręcisz dobrego czasu jesteś w błędzie!!!
Nie wywoływac jakich kolwiek sporów i "spięć" ale szczerze mówiąc denerwuje mnie takie myślenie!!! Prawie wszyscy w ten sposób "usprawiedliwiają się", a prawda jest taka, że sie BOJĄ SPRÓBOWAĆ!!! I To nie jest strach przed samą jazdą -niebezpieczeństwem (między słupkami nie ma gdzie dachować), ale BOJĄ SIĘ PRAGRANEJ, boją się tego że prawdopodobnie wyjdzie na jaw, że z danego delikwenta jest dupiaty kierowca!!! Takich mistrzów kierownicy (mistrzowie teorytycy) który jakby mieli toby pokazali jest baaaardzoo dużo... za dużo....

Niewytrzymałem i musiałem to napisać...Mam nadzieje, że nikogo tą swoją wypowiedzią nie uraziłem!!!
Pozdrawiam i postaram się znowu pojawić pod GO SPORTEM

Bazyli
[Usunięty]

Wysłany: 28 Paź 2005, 21:10   

heheheh dzieki Adi :) ale niepotrzebnie sie rozentuzjazmowales :) tu chodzilo o uspienie czujnosci :P a nie o usprawiedliwanie sie. Jestem na tyle dobry na ile sam w to wierze, a jesli ktos mnie pokona, trudno, byl lepszy wiec jest motywacja zeby sie bardziej starac :)

Doskonale wiesz ze auto samo nie wygrywa, najwazniejszy jest element laczacy fotel z kierownica :)

Moja wypowiedz byla pisana z przymruzeniem oka ;)

BTW. Nie czuje sie urazony :) ale myk z uspiona czujnasia sie przez Ciebie nie udal ;)

adi08
[Usunięty]

Wysłany: 28 Paź 2005, 21:56   

Bazyli napisał/a:
a jesli ktos mnie pokona, trudno, byl lepszy wiec jest motywacja zeby sie bardziej starac :)

to mi się podoba :D i tego należy sie 3mać

JoeMix 

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wysłany: 28 Paź 2005, 22:09   

adi08 napisał/a:
prawda jest taka, że sie BOJĄ SPRÓBOWAĆ!!!

:yes: Niestaty... np. nie rozumiem ludzi którzy zjechali km na zlot do ZG i sobie nie wjechali na tor, jednocześnie głośno się śmiali jak ja swoją Mk1 wywlokłem się na start, lub komentowali tempo Woyoownika... :?

Bartsun
[Usunięty]

Wysłany: 28 Paź 2005, 23:19   

JoeMix napisał/a:
adi08 napisał/a:
prawda jest taka, że sie BOJĄ SPRÓBOWAĆ!!!

:yes: Niestaty... np. nie rozumiem ludzi którzy zjechali km na zlot do ZG i sobie nie wjechali na tor, jednocześnie głośno się śmiali jak ja swoją Mk1 wywlokłem się na start, lub komentowali tempo Woyoownika... :?

dokladnie, ja niewzialem udzialu w kjesie w ZG, ale na torze gnalem a jakze ;) teraz zaluje ze nieporobilem slalomika w ZG na kjs, ale przemawial troche zamna rozsadek, glownie chodzilo o brak recznego, dlatego spotkajmy sie wszyscy na 3ech stawach, pojedziemy w jedno miejsce, i powyczyniamy cosik wokolo apteczek ;)

pozdr

PrezeSSito 

Wersja: Inna
Silnik: Inny
Wysłany: 29 Paź 2005, 03:31   

panowie czy to są zawody o złote kalesony... jak dla mnie to mogę być nawet ostatni... liczy się dobra zabawa i nic więcej... wyniki to sprawa drugorzędna na takich spotkaniach

Darekmk3 

Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: Futura
Silnik: 1.6i16V/90KM
Imię: Darek
Wysłany: 29 Paź 2005, 10:30   

ja chce przyjechac ale narazie nic nie planuje bo znowu bedzie lipa aha przyjade ale ręczny na jedno koło mi lekko łapie i nie zdąże tego zrobic niestety bo inna grubsza robota we fiescie sie szykuje ;-) pozdro

cinot
[Usunięty]

Wysłany: 29 Paź 2005, 13:02   

ja przyjade sioe pochwalić fotelikami Rs :-P

kiedy jest zlot za tydzień w niedziele go sport??

Daras84 
King of Bednary 2011

Wysłany: 29 Paź 2005, 16:46   

j asi epodpisuje dwoma rekami pod tym co napisał adi....

jak byłem na spocie suzuki swift <wiadomo wiekszosc 1.0> to tam nikt ni emarudził ze ma słabe auto czy nie wygra z gti<ktore ma prawie 2 razy wiecej koni> nikt nie płakał ze niema lub ma ale na jedno koło recznego.... liczyła sie tylko dobra zabawa!!!! i to mi sie podobało!!!!i okazało sie ze dobry kierowca objedzie 1.0 nawet te gti lub 1.6

Bazyli
[Usunięty]

Wysłany: 29 Paź 2005, 17:07   

napisalem juz ze to byla dygresja, takie przewrotne stwierdzenie. Wiadomo ze chodzi o zabawe i kupe smiechu :) TO BYL ZART ! nie linczujcie mnie do cholery :-P objade xr2 to objade, nie, to podam reke i pogratuluje i tyle :)

BTW. Daras -> nie scigales sie na starej A4 jakis czas temu z bialym Fiatem 127 ? :hihihi:

Bartsun
[Usunięty]

Wysłany: 29 Paź 2005, 17:28   

Daras84 napisał/a:
j asi epodpisuje dwoma rekami pod tym co napisał adi....

jak byłem na spocie suzuki swift <wiadomo wiekszosc 1.0> to tam nikt ni emarudził ze ma słabe auto czy nie wygra z gti<ktore ma prawie 2 razy wiecej koni> nikt nie płakał ze niema lub ma ale na jedno koło recznego.... liczyła sie tylko dobra zabawa!!!! i to mi sie podobało!!!!i okazało sie ze dobry kierowca objedzie 1.0 nawet te gti lub 1.6

wiekszosc to byla 1.3, a ta insynuacja dot objechania przez 1.0, gti dotyczyla mojej osoby, swoim objechalem dwa razy mocniejszego gtika, ale powiem ze Daras byl niedaleko zamna :hahaha:

no wiec, kiedy ma byc? jak za tydzien to odpada, za dwa powinienem byc swistem...

adi08
[Usunięty]

Wysłany: 29 Paź 2005, 21:54   

hehehe... ale burza się zrobiła :P a ja wyraziłem tylko swoje skromne zdanie

napiszcie date i godzine spotkania żebym mógł to jakoś zaplanować

Daras84 
King of Bednary 2011

Wysłany: 30 Paź 2005, 08:37   

Bazyli napisał/a:

BTW. Daras -> nie scigales sie na starej A4 jakis czas temu z bialym Fiatem 127 ? :hihihi:

hmm... ja wiem czy to był wyscig:) on jechał sam a ja 5 osob na pace:) .... alechlopaczek dobrze tym fiaciekim smigał okolice 180 . jak pracuje w fabryce Opla to tak:)

Bazyli
[Usunięty]

Wysłany: 30 Paź 2005, 10:48   

Tak, pracuje w Oplu. To ten co robil sobie sam zawieche gwintowana :) Jak do niego przyjechalem to mi wlasnie opowiadal o fescie i A4 ;]

Daras84 
King of Bednary 2011

Wysłany: 30 Paź 2005, 11:48   

Bazyli napisał/a:
Tak, pracuje w Oplu. To ten co robil sobie sam zawieche gwintowana :) Jak do niego przyjechalem to mi wlasnie opowiadal o fescie i A4 ;]
:) czesto własnie widze jego machine na parkingu.... fajny ten fiacik:) a co ci powiedizał to porownam fakty:) :twisted: :hahaha:

Odpowiedz do tematu