| 
| 

| 

|  
 |  

| XR2i 110KM - czujnik temperatury |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | subratri   
 Model: Ford Fiesta Mk3`90
 Wersja: Xr2i
 Silnik: 1.6i8V/110KM

| 

|  Wysłany: 27 Kwi 2017,  19:47   XR2i 110KM - czujnik temperatury |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam. Mam uwalony czujnik.Ten wkręcony w termostat.  Nie włącza mi wentylatora no i chyba też szkodzi na sterowanie silnika (bo silnik jakoś tak ... byle jak;) ) No i jest  fizycznie rozpęknięta wtyczka. Kupiłem w intercarsie na czuja ten
 http://www.iparts.pl/czes...34-330550.html.
 Ale jednak to nie ten. Piny mam inaczej ułożone i się nie wepnie kabli. Poza tym ja mam czujnik płaski. Kawałek gwintu i płaskie czoło. Ten jest długi, ze szpicem jakimś
   Czy może ktoś mi dać namiar na taki czujnik jak potrzebuję? Ani net nie pomaga ani inne interpartsy...
 |  
				| _________________ 

|  
				| Ostatnio zmieniony przez trzeci 1 Maj 2017,  09:24, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | kuba87   

Model: Inne auto
 Wersja: Ambiente
 Silnik: Inny
 Imię: Jakub

| 

|  Wysłany: 27 Kwi 2017,  23:18 |   
 |  
               | 
 |  
               | ze szpicem to jest czujnik temperatury dla komputera musisz kupić taki: http://e-katalog.intercar...-chlodnicy.html
 ogólnie do nijakiej pracy silnika polecam sprawdzić wszystkie wtyczki itd
 ogólnie nagraj jakiś film jak silnik ci chodzi, to dużo rzeczy Ci podpowiem, i jaką masz wersje 110, czy 104 km
 |  
				| _________________ było 5 Ikserków, i 3 fiesty.
 było łałdi w automacie, funwagen
 był transit mk5 long na dokładkę
 jest faketaxi w dizlu
 jest dokurwiator D2Callya
 jest transit blaszak z windą 2.4 tdczerwoneDI
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | subratri   
 Model: Ford Fiesta Mk3`90
 Wersja: Xr2i
 Silnik: 1.6i8V/110KM

| 

|  Wysłany: 28 Kwi 2017,  12:08 |   
 |  
               | 
 |  
               | auto szwajcarkie to pomoc lokalna skuteczna   Filmiku nie nagram narazie, bo ja też już wracam do CH a muszę najpierw zmienić uszczelkę pod miską zanim go na nowo wystartuję.
 Poza tym, nijaka praca jest zapewne wynikiem wałka który ma na koncie jakieś 210 k km. Patrząc na informacje z netu to i tak fenomen.
 Zresztą jak na 7 lat stania i ostatni rok nieodpalania to i tak wyjątkowo ładnie to auto auto wystartowało.
 Czujnik zamówiony. Dzięki.
 |  
				| _________________ 

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |