| 
| 

| 

| [Ogólny] Uszkodzony elektrozawór gazowy lpg --szok-- |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | cargo   
 Model: Ford Fiesta Mk6`05
 Wersja: L
 Silnik: 1.6i16V/90KM

| 

|  Wysłany: 6 Sty 2017,  22:29   [Ogólny] Uszkodzony elektrozawór gazowy lpg --szok-- |   
 |  
               | 
 |  
               | Ostatnio widziałem na własne oczy na tyle ciekawy przypadek usterki instalacji lpg że postanowiłem go opisać. 
 Wyciek gazu z elektrozaworu gazowego wymusił jego naprawę.
 Kiedy wyjąłem i zaczęła się naprawa elektrozaworu gazowego zobaczyłem coś co mi postawiło włosy dęba na głowie.
 Właściciel pojazdu myślał że naprawa instalacji lpg to prosta sprawa. A tymczasem człowiek zrobił takie rzeczy że ciężko uwierzyć.

"Heniek ze szwagrem " znaleźli patent jak nie płacić gazownikowi.
 Takie patenty kończą się tragedią.
 Cała sytuacja opisana jest tutaj :

Na własne oczy widziałem jak przez takich geniuszy zapaliła się instalacja gazowa w samochodzie.
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez Freeman 21 Mar 2017,  13:35, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

| Podobne Tematy |  
  | Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |  
  |  | Przyklejony:  [Ogólny] Proszę o ocenę samochodu. W tym temacie prosimy o ocenę auta z ogłoszenia i prośby o sprawdzenie
 | Freeman | Przed zakupem | 298 | 21 Maj 2021,  04:43  mariusz131
 |  
  |  | Przyklejony:  Pomocne materiały z LPG Różne marki samochodów, softy, instrukcje, schematy.
 | Blackknight88 | LPG | 7 | 4 Sty 2017,  23:32  cargo
 |  
  |  | Przyklejony:  [Ogólny] FOTA - oferta promocyjna na wybrane części do Ford 
 | trzeci | Przed zakupem | 0 | 19 Cze 2012,  20:55  trzeci
 |  
  |  | Przyklejony:  LPG w mk1/2 , Eksploatacja,naprawa,regulacja i opłacalność Hm czyli LPG z różnych perspektyw .
 | diodalodz | Mechanika ogólna | 5 | 31 Sty 2006,  09:10  Gość
 |  
  |  | [Ogólny] Rejestracja samochodu z LPG 
 | Gość | LPG | 2 | 26 Kwi 2007,  22:47  zoharek
 |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |