| 
| 

| 

|  
 |  

| Wyjęcie soczewki z lampy soczewkowej |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | juniorkm7   
 Model: Ford Fiesta Mk7`13
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.6DuratorqTDCi/95KM

| 

|  Wysłany: 5 Kwi 2016,  11:10   Wyjęcie soczewki z lampy soczewkowej |   
 |  
               | 
 |  
               | Mam pytanie odnosnie wymiany soczewek w lampie soczewkowej z ledami dziennymi- coraz gorzej swieca ze wzgledu na wypalony odblysnik. Czy jest mozliwosc wymontowania soczewek z lampy bez rozklejania klosza na goraco? 
 Cos z ciekawostek - udalo mi sie ustalic ze pasuja soczewki od skody Fabii/Roomster/Yeti bi-halogenowe/bi-xenonowe. Przy niewielkim nakladzie pracy mozna podprowadzic zasilanie od swiatel drogowych i dzieki takiemu zabiegowi przy dlugich nie dosc ze zapala nam sie dlugie to jeszcze podniesie sie przeslona i mamy jeszcze lepsze swiecenie na drodze.

Legalnosc: jesli zastosujemy soczewke z przeslona bi-halogen to mamy wszystko elegancko legalne, poniewaz lampa jest dalej na zarowce. Swiatla dlugie moga byc podwojne (wazne zeby byly parami - stad czasem ludzie maja takie a'la rajdowe dodatkowe 4 buly na grillu.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Parzych   Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
 Wersja: Ambiente
 Silnik: 1.6Duratec 100KM
 Imię: Jacek

| 

|  Wysłany: 5 Kwi 2016,  12:37   Wyjęcie soczewki z lampy soczewkowej |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | juniorkm7 napisał/a: |  	  | Czy jest mozliwosc wymontowania soczewek z lampy bez rozklejania klosza na goraco? | 
 Nie sądzę, chyba że wytniesz je od tyłu...
   |  
				| _________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
 F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

| Podobne Tematy |  
  | Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |  
  |  | Przyklejony:  FAQ - czarne reflektory, lampy, przyciemnianie lamp MK3, MK4, MK5, MK6
 | LOY | Tuning stylistyczny | 86 | 29 Mar 2017,  17:08  barysm
 |  
  |  | Przyklejony:  [MK4] FAQ - lampy MORETTE / WOLF - regeneracja 
 | LOY | Tuning stylistyczny | 1 | 6 Cze 2011,  22:16  hubi_2006
 |  
  |  | dalekosiezne w Si i soczewki w futurze 
 | Daras84 | Elektryka | 2 | 28 Lis 2006,  20:02  Daras84
 |  
  |  | [MK3] Soczewki od polo 
 | olo_2026 | Tuning stylistyczny | 97 | 28 Cze 2011,  22:04  JoeMix
 |  
  |  | Ksenony ..soczewki ..angel eyes i inne pierdoły do Fiesty? 
 | Gość | Tuning stylistyczny | 167 | 25 Mar 2017,  17:29  Adamila021
 |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |