| Katowice Wymiana tulei tylnej belki | 

| Autor | Wiadomość | 

| zyrafycztery   
 Model: Ford Fiesta Mk3`96
 Wersja: Courier
 Silnik: 1.8D/60KM

| 

|  Wysłany: 6 Maj 2015,  22:48   Katowice Wymiana tulei tylnej belki |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam czy ktoś może mi polecić warsztat gdzie mogą mi wymienić tuleje tylnej belki w Courierze z 2000r? Byłam w Mart Auto na siemianowickiej i jestem bardzo rozczarowana tym panem auto stało przez 12 dni nie tknięte!
 W Ford Sławek wiem że można ale koszty robocizny pan wycenił przez telefon na 600 zł + 250 części ( sprawdziłam na allegro komplet do tej belki to 140 zł ) co uważam za cenę z kosmosu.
 Bardzo proszę o pomoc jestem z Katowic i szukam czegoś w pobliżu.
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez Puff 6 Maj 2015,  22:59, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|  | 

| Grax   
 Model: Ford Fiesta Mk4`97
 Wersja: Courier
 Silnik: 2.0 16V
 Imię: Mariusz

| 

|  Wysłany: 12 Lut 2016,  17:08   Katowice Wymiana tulei tylnej belki |   
 |  
               | 
 |  
               | Jak tak będą się cenili to lepiej zainwestować w gwint tylny od hondy tylko trzeba dopasować prace amorka i przespawać tulejki . A i ten kto bedzie wyjomwał tylne amorki uzyje ściągacz wd 40 i wszystkich mocy diabelskich bo z dolnych mocowan strasznie ciężko się demontuje :/ |  
				| _________________ Wejdz i zostaw komentarz rady pomysły co robić dalej.....
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.