| 
| 

| 

|  
 |  

| Przesunięty przez: Parzych 30 Gru 2014,  19:56
 | Zagłówki tył Fiesta MK6 '06 - '08 |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | archi4lo   
 Model: Ford Fiesta Mk6`02
 Wersja: Ghia
 Silnik: 1.4TDCi/68KM

| 

|  Wysłany: 30 Gru 2014,  12:21   Zagłówki tył Fiesta MK6 '06 - '08 |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, na wstępie przepraszam, jeśli pisze w złym dziale. Mam pytanie, ponieważ rozglądam się za Fiestą MK6 po liftingu, roczniki 2006-2008, czy wszystkie wersje mają z tyłu zagłówki? Wydawało mi się że tak, ale oglądając ogłoszenia natrafiłem na jedną Fiestę bez zagłówków na tylnej kanapie i trochę mnie to zdziwiło. Tak więc był to element wyposażenia, czy po prostu ta sztuka była wybrakowana? Przyznam, że trochę się zdziwiłem widząc tą Fiestę bez zagłówków. |  
				| Ostatnio zmieniony przez Parzych 30 Gru 2014,  19:55, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Parzych   Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
 Wersja: Ambiente
 Silnik: 1.6Duratec 100KM
 Imię: Jacek

| 

|  Wysłany: 30 Gru 2014,  20:00 |   
 |  
               | 
 |  
               | Raczej wybrakowana jakaś (może ją pokaż?), nie spotkałem jeszcze MK6 bez tylnych zagłówków, tym bardziej, że od któregoś roku są obowiązkowe we wszystkich osobówkach... 	  | archi4lo napisał/a: |  	  | oglądając ogłoszenia natrafiłem na jedną Fiestę bez zagłówków na tylnej kanapie i trochę mnie to zdziwiło. Tak więc był to element wyposażenia, czy po prostu ta sztuka była wybrakowana? | 
   |  
				| _________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
 F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | archi4lo   
 Model: Ford Fiesta Mk6`02
 Wersja: Ghia
 Silnik: 1.4TDCi/68KM

| 

|  Wysłany: 30 Gru 2014,  22:56 |   
 |  
               | 
 |  
               | ogłoszenia już nie ma więc sprzedane auto albo wygasło już, ale dzięki za odpowiedź 
 [ Dodano: Pon Sty 12, 2015 11:22 ]
 mam jeszcze jedno pytanie, w ogłoszeniach często jest napisana moc 70KM, mowa oczywiście o silniku 1,4tdci. Jest to kwestia zaokrąglenia przez kogoś wartości mocy czy końcowe roczniki mk6 czymś się różniły?
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |