| [MK3] MOJA FIEŚCINA | 

| Autor | Wiadomość | 

| hevia   
 Model: Ford Fiesta Mk3`95
 Wersja: CLX
 Silnik: 1.1/50KM
 Imię: Bogusia

| 

|  Wysłany: 10 Mar 2011,  11:04   [MK3] MOJA FIEŚCINA |   
 |  
               | 
 |  
               | 1.NICK Hevia 2.IMIĘ Bogusia
 3.MODEL Fiesta Mk3, 95'
 4.WERSJA CLX 3d
 5.ROCZNIK Mk3 1995
 6.SILNIK 1.1 50 koni
 7.OPIS AUTA Zakupione 3 lata temu, była sprowadzona z Niemiec, wydałam, 3700 PLN
  . Autko jeździ głównie po mieście i jeżdżę nią tylko ja   8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE Na drugi dzień po zakupie musiałam wymienić potencjometr przepustnicy (280 PLN)
  Ale potem był spokój, nie licząc wydatków typu "moje widzi mi się"  . Niestety jej stan nie zadowalał mnie na tyle żebym się w niej dobrze czuła, więc postanowiłam zrobić poprawki lakiernicze. Wydałam 1000 zł w zakładzie a po 5 miesiącach wyszła rdza :( więc zaczęłam ją robić sama  . Więc- To było rok temu  farba trzyma nieźle, wystarczą poprawki raz na rok wiosną  nie ma żadnej rdzy  nie wiem czy komuś się podoba  mi tak  przyjamniej radochę miałam no i samo malowanie bardzo tanie  wystarczyła jedna większa puszka granatowej i malutka srebrnej  i jeszcze zostało na następny raz  Sprawa prosta: taśma żeby zaznaczyć kontury, papier wodny żeby pozbyć się tego co trzeba i zmatowić (pod wodą oczywiście), po wyschnięciu nakładanie farby  w razie potrzeby gdy są ubytki Poxilina  działa extra  no i farba  ja mam takiego baranka zrobionego bo nakładałam gąbeczką tzw paćkanie  jest jedyna taka i to najfajniejsze  . Niestety 2 tyg temu fiesta miała spotkanie z słupkiem w wyniku czego musiałam wymienić błotnik, lampę, kierunek, lusterko i zderzak- który jeszcze musze kupić  do tego przegląd i OC- jednym słowem połowa wartości auta tak lekko :( no ale cóż  także dziś szaleliśmy z kumplami spawarką i jest git   9.PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
 Poprawki lakieru za miesiąc
  no bo minął rok i rdzawe zacieki widzę :DMoże inne bajerki zrobię  kto wie   10. FOTKI AUTA

POZDRAWIAM
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez Freeman 10 Mar 2011,  21:48, w całości zmieniany 4 razy |  | 

|   |  | 

|  | 

| matrix-1990   

Model: Ford Fiesta Mk3`93
 Wersja: CL
 Imię: Maciek

| 

|  Wysłany: 10 Mar 2011,  21:53 |   
 |  
               | 
 |  
               | sama wszystko robiłaś?   |  
				| _________________ 
  |  | 

|   |  | 

|  | 

| Witek1992   

Model: Ford Fiesta Mk3`90
 Wersja: Inna
 Silnik: 1.8D/60KM
 Imię: Mariusz

| 

|  Wysłany: 10 Mar 2011,  22:50 |   
 |  
               | 
 |  
               | Elegancko !   |  
				| _________________ Do Diesla, tak jak do Kobiety... - Trzeba mieć podejście. ;D
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| hevia   
 Model: Ford Fiesta Mk3`95
 Wersja: CLX
 Imię: Bogusia

| 

|  Wysłany: 10 Mar 2011,  23:07 |   
 |  
               | 
 |  
               | Tak robiłam sama  no ale to jest taka radosna twórczość, nic szczególnego  Dziękuję bardzo  Bardzo mi miło, że się podoba     |  | 

|   |  | 

|  | 

| dżolero   
 Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: 2.0/16V
 Imię: Mateusz

| 

|  Wysłany: 11 Mar 2011,  11:50 |   
 |  
               | 
 |  
               | dzisiaj bedzie zderzak  moze uda mi sie zobaczyc w realu   |  
				| _________________ była mk3 1.1-->1.3-->1.6cvh110ps  jest Probe II se 2.0 16v 136ps
   |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.