| [MK6] Ułamany bagnet do sprawdzania poziomu oleju | 

| Autor | Wiadomość | 

| flackmistrz [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 21 Sie 2009,  15:50   [MK6] Ułamany bagnet do sprawdzania poziomu oleju | 
 |  
               | 
 |  
               | Witam. Mam mały problem, mianowicie niedawno wymieniałem olej w swojej fieście i niechcący podczas wyjmowania bagnetu złamałem go (złamała mi się końcówka ok 10cm)... Kupiłem nowy bagnet i ten nie chce mi dojść do końca... Myślę że stara końcówka bagnetu nie opadła na dół tylko zatrzymała się na jakiś sitach, lub czymś takim i siedzi w końcówce rurki w którą wkłada się bagnet. Macie może jakieś pomysły jak można wyjąć tą końcówkę? Czekam na wszelkie propozycje. Pozdrawiam   |  
				| Ostatnio zmieniony przez trzeci 21 Sie 2009,  16:26, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|  | 

| Freeman   Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`89
 Wersja: C
 Silnik: 1.1i/50KM
 Imię: Sławek

|  | 

|   |  | 

|  | 

| flackmistrz [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 21 Sie 2009,  20:49 | 
 |  
               | 
 |  
               | pęseta to niezły pomysł ale nie wiem czy da radę tak się złamać bo przy końcu bagnet skręca... Magnes odpada bo bagnet w 1.4 TDCI jest plastikowy |  | 

|   |  | 

|  | 

| JoeMix   

Model: Ford Fiesta Mk7`09
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.4Duratec/96KM

| 

|  Wysłany: 22 Sie 2009,  08:14   Re: Ułamany bagnet do sprawdzania poziomu oleju | 
 |  
               | 
 |  
               | Jak by tam było jakieś sito to by cały bagnet też nie przeszedł myślę,,, mogła się zatrzymać na jakimś rańcie czy coś,,,może lekko na siłę - najlepiej by było zdjąć miskę i wyciągnąć. 	  | flackmistrz napisał/a: |  	  | Myślę że stara końcówka bagnetu nie opadła na dół tylko zatrzymała się na jakiś sitach, lub czymś takim i siedzi w końcówce rurki w którą wkłada się bagnet. | 
 |  
				| _________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ElGrey   
 Model: Ford Fiesta Mk6`07
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.6TDCi/90KM
 Imię: Grześ

| 

|  Wysłany: 23 Sie 2009,  08:09 | 
 |  
               | 
 |  
               | Jak kolega, niestety ale najlepiej miske olejowa zdjac, masz pewnosc ze wszystko zostanie wyjete. Lepiej by zadne boby nie zostaly
   |  
				| _________________ Mk VI 2007 S 1.6 TDCI 115 KM, 280 Nm
 Mk IV 1999 style 1.25
 Mk IV 1996 focus 1.3 (RIP 08 2010)

|  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.