| [MK4] Halogeny - dylematy i wątpliwości | 

| Autor | Wiadomość | 

| kubas   

Model: Ford Fiesta Mk4`97
 Wersja: Fun
 Silnik: 1.25i/75KM

| 

|  Wysłany: 21 Cze 2009,  15:58   [MK4] Halogeny - dylematy i wątpliwości | 
 |  
               | 
 |  
               | proszę o dobrą radę i pomoc w wyborze oraz rozwianie moich wątpliwości 
 jako że zaczęliśmy swoją przygodę w rajdach turystyczno - nawigacyjnych, gdzie nieraz zdarzają się odcinki nocne, chcemy doposażyć naszą fiestkę w halogey dalekosiężne /drogowe które dadzą radę doświetlić nam drogę na tyle żeby było bezpiecznie i jasno jak w dzień coby nie przegapić PKP'ów

i teraz się zastanawiam:
 czy coś takiego montowane w org. miejsce w zderzak da radę ? bo słyszałem że nie bardzo, że doświetli mi na kilka metrów i zasadniczo żeby sobie odpuścić
 http://moto.allegro.pl/it..._lewy_nowy.html

czy może jednak lepiej kupić normalne okrągłe halogeny i zamocować je na zderzaku  a w zderzak wmontowac przeciwmgielne ?

| Kod: |  	  | Wiem, że był model podany w tytule, ale stosujmy tagowanie ;-) - trzeci
 | 
 |  
				| _________________ kubas....
 -fiat 126p
 -opel kadett 1.6 x 2szt
 -ford fiesta MK3
 -ford mondeo MK2
 -ford windstar
 -ford fiesta MK4
 ja chyba lubię autka
   |  
				| Ostatnio zmieniony przez trzeci 21 Cze 2009,  17:36, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|  | 

| JoeMix   

Model: Ford Fiesta Mk7`09
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.4Duratec/96KM

| 

|  Wysłany: 21 Cze 2009,  17:52 | 
 |  
               | 
 |  
               | Dobre światła w miejsce w zderzaku, nie dalekosiężne tylko przeciwmgielne z wyrazistą siatką soczewek do bliskiego oświetlenia drogi bardziej na boki niż do przodu + oryginalne drogowe z auta na dobrych żarówkach i będzie pięknie. 
 Mówię o światłach które będą absolutnie przeciwieństwem tego co dałeś w linku, bo one nie mają soczewek na szkle ani rzeźby na lustrze, tylko nie wiem czy takie pasujące w dziury dostaniesz.
 |  
				| _________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| kubas   

Model: Ford Fiesta Mk4`97
 Wersja: Fun
 Silnik: 1.25i/75KM

| 

|  Wysłany: 21 Cze 2009,  21:01 | 
 |  
               | 
 |  
               | ale ja mam miejsce w zderzaku tylko na jedne, więc drugie muszą iść na zderzak...nie mam za bardzo możliwości zamontowania obu par w zderzaku (znaczy pewnie można...ale za efekt nie ręczę ) |  
				| _________________ kubas....
 -fiat 126p
 -opel kadett 1.6 x 2szt
 -ford fiesta MK3
 -ford mondeo MK2
 -ford windstar
 -ford fiesta MK4
 ja chyba lubię autka
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| JoeMix   

Model: Ford Fiesta Mk7`09
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.4Duratec/96KM

| 

|  Wysłany: 22 Cze 2009,  06:18 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ale ja mówię tylko o jednych (przeciwmgielne - tylko że dobre) do doświetlania drogi bezpośrednio przed autem i na boki trochę,,,, na daleki dystans drogowe z reflektorów głównych + dobre żarówki. |  
				| _________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.