| Przesunięty przez: molu 4 Kwi 2008,  09:34
 | Pierwsze radio | 

| Autor | Wiadomość | 

| kubab [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 25 Cze 2006,  16:26   Pierwsze radio |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam. mam Fieste mk3-93.
 Chcialbym kupic radio cdmp3 za ok.350-400zl.Myslalem o Blaupunktach. Chcialbym tez kupic jakies glosniki ale tylko na przednie drzwi,na polke za jakis czas.
 Czy moglibyscie polecic mi jakies radio w tej cenie no i oczywiscie glosniki tez. Tak aby wszystko zamknelo sie w ok 450-500 zl.

Pozdrawiam
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Arek90 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 28 Cze 2006,  12:04   Radio |   
 |  
               | 
 |  
               | Ja kupiłem sobie miesiąc temu cd mp3 firmy Lg w Norauto w promocji za 299zł. Jestem bardzo zadowolony, ładnie i czystko gra. Ma fajny wyswietlacz. Co do Blaupunktów to widziałem szyldy na miescie ze sa teraz w jakieś w promocji też za 299zł w Media Markt. A głosniki mam zwyczajne fabryczne forda w przednich drzwiach i takie mi starczają. |  | 

|   |  | 

|  | 

| mikolaj_r   

Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: Inny
 Imię: Mikołaj

| 

|  Wysłany: 2 Lip 2006,  14:09 |   
 |  
               | 
 |  
               | 500 zł to dosyć niska kwota: Radio: Pioneer DEH-2800MP 350-400 zł na allegro
 Głośniki: Kup albo tani zestaw firmy sinuslive,mac audio albo phonocar albo dozbieraj i zamiast kupowania głosników na przód i tył kup lepszy zestaw na przód.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| kubab [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2 Lip 2006,  14:11 |   
 |  
               | 
 |  
               | no wlasnie dzis zalozylem temat zwiazany z montazem 16 i tam jest moja propozycja systemu   |  | 

|   |  | 

|  | 

| mikolaj_r   

Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: Inny
 Imię: Mikołaj

| 

|  Wysłany: 2 Lip 2006,  21:11 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | kubab napisał/a: |  	  | no wlasnie dzis zalozylem temat zwiazany z montazem 16 i tam jest moja propozycja systemu   | 
 No wszystko fajnie tylko nie rozumiem dlaczego mając tak mały budżet chcesz sie brać za montaż 16-tek.Dorobienie paneli(nie wiem jak mozna by to inaczej zrobić) tez kosztuje i to nie tak tanio jak by sie mogło wydawać
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| kubab [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2 Lip 2006,  21:45 |   
 |  
               | 
 |  
               | mysle ze w 700-750 sie zmieszcze ale przy 16 sie nie upieram bo nie mam zdolnosci |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.