| Zachodniopomorskie | 

| Autor | Wiadomość | 

| Jareczek [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 9 Lis 2005,  17:12   Zachodniopomorskie |   
 |  
               | 
 |  
               | Sklepy 
  	  | Kasperaz21 napisał/a: |  	  | Sklep Ford od A do Z jest na ulicy Emili Platter ale tam mają drogo w pobliżu jest jeszcze Inter cars tam jest napeno taniej ja mam tam zniżki 20% jak coś chcesz kupić to zagadaj do mnie na gg | 

Mechanika

| grzechu napisał/a: |  	  | Szlifierstwo Firma nazywa się Motor-szlif, ulica Lubelska Szeczin. Gość jest naprawde ok! Polecam! jeśli robić szlify wałów, bloków itp to tylko tam!
 | 

| Łokmen napisał/a: |  	  | Zapraszam do Gryfic (97 km od Szczecina) do "mego" mechanika Pana Waldka. Facio konkretny, uczciwy i słowny - korzystam z jego usług już ponad 5 lat i jestem b.zadwowolony (chociaż ostatnio mniej bo ma coraz więcej klientów i z byle pierdółką trzeba sie umawiać z kilkudniowym wyprzedzeniem albo rezerwować termin)....Większość rzeczy robi w jeden dzień - chyba ze to jest remon silnika to wtedy samochód oddaje po jakimś czasie. Acha nie babra sie blacharką i lakierką - tylko i wyłacznie samą mechaniką. 
 | 

| trzeci napisał/a: |  	  | Pan Andrzej
 Ludowa , przed Gryfią na zakręcie
 tel: 432 56 62
 kom: 609 590 137
 Specjalizuje się w Skodach , ale inne marki też naprawia.
 Tanio (zawsze można się dogadać) , solidnie i szybko.
 Zawsze można się powołać na Artura od czarnej Fiesty.
 Pozdro....
 | 

Szrot

| trzeci napisał/a: |  	  | mały szrocik przy drodze na Kołbaskowo. Z Cukrowej w Szczecinie wjeżdżamy na drogę Przecław - Kołbaskowo , za byłą jednostką wojskową w prawo , tak jakby się chciało jechać na  Gumieńce i po lewej jest szrocik
 | 
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Wojtek   
 Model: Ford Fiesta Mk3`95
 Wersja: Fun
 Silnik: 1.8D/60KM

| 

|  Wysłany: 19 Cze 2006,  22:55   Uwga na ceny w szrotach!!! |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam. Wczoraj poszukiwałem prawego reflektora do mojej fiestki bo mi sarenka wzięła i stłukła. I co? I to, że na żadnym szczecińskim lub podszczecińskim szrocie cena nie była niższa niż 110 zł a tu proszę w sklepie Forda w Zdrojach na Bukszpanowej za 65 zł nowy kupiłem. Pozdrawiam.[/u]
 |  
				| _________________ Wojtek B.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Piter   Ninja TEAM

Model: Ford Fiesta Mk3`92
 Wersja: Xr2i
 Silnik: RS2000/150KM

| 

|  Wysłany: 5 Lut 2009,  23:13 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | juras_10 napisał/a: |  	  | Uwaga na nieudciwego lakiernika. Kilka dni temu dałem swoją mk V do naprawy blach-lak. Naprawa polegała na wymianie przednich drzwi i pomalowaniu na właściwy kolor wraz ze zrobieniem przejścia na tylnie drzwi. Drzwi wymienił, kolor jakoś dobrał ale przejścia nie zrobił (a było zapłacone). Dziś byłem u gościa z reklamacją, kase oddał ale nie polecam tego partacza nikomu. Zakład  nazywa się AUTU-MIX i mieści się w Szczecinie przy ulicy Szerokiej 49 facet to Jacek Komorowski. Pozdrowienia.
 | 
 |  
				| _________________ MK3 XR2i Czarna Curva 1.6 CVH --- RSCurva 2.0 N7a + SZPERA
   MK4 1.25 ZETEC Ghia
 MK6 1.4 TDCI w automacie - coraz gorzej ze mną ...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| slawekk [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 11 Paź 2009,  21:26 |   
 |  
               | 
 |  
               | Moto-Tech - Specjalistyczne Przedsiębiorstwo Sprzedaży Akumulatorów ul.Mieszka I 80
 SZCZECIN
 Teren WUTEH - wjazd za Stacją Paliw BP
 Kontakt
 tel: 513387387
 email: mototech24@gmail.pl

Największy wybór akumulatorów w Szczecinie
 Zniżka 10% dla klubowiczów FKP na hasło Fiesta Klub Polska
 na wszystkie akumulatory dostępne w sklepie.
 Sprawdzenie Ładowania oraz wymiana zakupionego akumulatora GRATIS.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| piterparker   

Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: 1.3i/70KM

| 

|  Wysłany: 3 Sty 2011,  18:04 |   
 |  
               | 
 |  
               | AUTO-SWIST - sklep z częściami samochodowymi. ul. Piaskowa 40 SZCZECIN
 PON.-PIĄT. 8.00-18.00
 SOB. 9.00-14.00
 GG: Marek 9510522
 Rafał 4122907
 Do sklepu dotrzeć bardzo łatwo można od strony Hożej, konkretnie szkoły. Na skrzyżowaniu skręcamy w stronę działek(jadąc na police będzie to skręt w lewo) Dojeżdzamy na szczyt górki mając po bokach działki, następnie jadąc już trochę na równym poziomie, przed kolejną górką po lewej stronie zobaczymy garaże, skręcimy w tą stronę i zaraz znowu po lewej będzie sklep, z widocznym garazem i drzwiami po lewej jego stronie.

Sklep mogę polecić, ze względu na bardzo łatwe poinformowanie klientów o aktualnym składzie magazynów. Jeżeli zależy nam na czasie, pracownicy będąc na gadu gadu od 8 do 17, odpowiadają w bardzo szybkim tempie. Drugim powodem, dla czego chce polecić ten sklep z cześciami samochodowymi jest to ze jest wyjatkowo tani. Za nowy kierunkowskaz do mojej mk3 z 95 zapłaciłem 16 zł - nowa kierunek. Lampa jak sprawdzalem na gadu gadu pod koniec lata kosztowala 30zl. Do wymiany tlumika potrzebowalem go calego plus obejmy, zmiescilem sie w cenie 111 zl(105 za rure i chyba po 3zl za 2obejmy - jak dobrze pamietam)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| matrix-1990   

Model: Ford Fiesta Mk3`93
 Wersja: CL
 Silnik: 1.1/50KM
 Imię: Maciek

| 

|  Wysłany: 3 Sty 2011,  18:36 |   
 |  
               | 
 |  
               | Nieuczciwy moim zdaniem ZAKŁAD REGENERACJI GAŹNIKÓW I WTRYSKÓW
 Dariusz Stybel
 ul. Przelotowa 3

Pojechałem tam, ponieważ moja fiestka się dusiła (z rok temu), niestety to jest ode mnie ok 15 km, ale wybrałem ten zakład ze względu na wąską specjalizacje akurat w tym co potrzebowałem. Ciągle niby czyścił, regulował i wymieniał, a ja tak latałem taki kawał jak głupi za każdym jego telefonem, że "już zrobione" a wcale nie było zrobione, raz mi tak ssanie podkręcił że wyła i spokojnie mogłem na 5 biegu na samym ssaniu jechać (taki sposób, żeby się nie dławiła) i wymienił pompkę przyśpieszenia zregenerowaną za 300 zł, sam skasował 100 zł a musiałem zapłacić, żeby móc pojechać i dopiero na zimnym silniku zobaczyć efekt (bo problem był na zimnym silniku). W końcu spławiał jak mógł, paragonu nie miałem, a wtedy byłem głupi że nie nakapowałem w skarbówce no i szkoda tylko czasu było na dojazdy tam
 |  
				| _________________ 
  |  | 

|   |  | 

|  | 

| trzeci   Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`91
 Wersja: Xr2i
 Silnik: 1.6i8V/110KM
 Imię: Artur

| 

|  Wysłany: 2 Kwi 2011,  10:50 |   
 |  
               | 
 |  
               | Do polecenia: 
 Mechanika, wymiana oleju, wymiana opon i inne

RR Auto
 Szczecin
 ul. Klonowica 5
 tel. 91 48 777 81
 tel. 91 43 021 75
 kom. 723 415 487
 email: info@rrauto.pl
 GG: 4398544

Pytać o Bartka / roadrunnera.
 Powołać się na FiestaKlubPolska lub też trzeciego albo Tommura.
 Przystępne ceny, szybko, fachowo
   |  
				| _________________ Verba volant, scripta manent
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| nitr0x   
 Model: Ford Fiesta Mk3`90
 Silnik: 1.1/55KM
 Imię: Grzegorz

| 

|  Wysłany: 17 Sie 2012,  23:25 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | matrix-1990 napisał/a: |  	  | Nieuczciwy moim zdaniem ZAKŁAD REGENERACJI GAŹNIKÓW I WTRYSKÓW
 Dariusz Stybel
 ul. Przelotowa 3

Pojechałem tam, ponieważ moja fiestka się dusiła (z rok temu), niestety to jest ode mnie ok 15 km, ale wybrałem ten zakład ze względu na wąską specjalizacje akurat w tym co potrzebowałem. Ciągle niby czyścił, regulował i wymieniał, a ja tak latałem taki kawał jak głupi za każdym jego telefonem, że "już zrobione" a wcale nie było zrobione, raz mi tak ssanie podkręcił że wyła i spokojnie mogłem na 5 biegu na samym ssaniu jechać (taki sposób, żeby się nie dławiła) i wymienił pompkę przyśpieszenia zregenerowaną za 300 zł, sam skasował 100 zł a musiałem zapłacić, żeby móc pojechać i dopiero na zimnym silniku zobaczyć efekt (bo problem był na zimnym silniku). W końcu spławiał jak mógł, paragonu nie miałem, a wtedy byłem głupi że nie nakapowałem w skarbówce no i szkoda tylko czasu było na dojazdy tam
 | 

Żałuję że wcześniej tego nie przeczytałem.. Dzisiaj miałem również przykrą przygodę z tym panem... oddałem jeżdżącą mk3 do niego a dzisiaj jazda tym samochodem to istna katorga podobno powymieniał świece, ustawił gaźnik, zmierzył ciśnienie w cylindrach które wahało się od 5 do 6 bar, 2 godziny po zabraniu samochodu mierzyłem ciśnienie i było w normie. Samochód szarpie, dławi się.. Szczerze nie polecam gościa.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| anulaaaaa87   
 Model: Ford Fiesta Mk6`07
 Wersja: ST
 Silnik: ST 150

| 

|  Wysłany: 27 Kwi 2014,  18:26 |   
 |  
               | 
 |  
               | Polecicie jeszcze jakiegoś mechanika w Szczecinie? |  | 

|   |  | 

|  | 

| gacznik   Klubowicz

Model: Ford Fiesta Mk3`94
 Silnik: 1.4i/75KM
 Imię: Paweł

| 

|  Wysłany: 27 Kwi 2014,  20:18 |   
 |  
               | 
 |  
               | Jakie auto? Jeśli ford to na FCP polecają Fordfach na bieszczadzkiej. Osobiście opinii nie mam - robię w aucie wszystko sam. |  
				| _________________ MK3 1,4i '94 3D
 MK4 1,25i Ghia '98 5D
 MK1 XR2 '83
 Mondeo kombi Ghia MK2 2,0
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| anulaaaaa87   
 Model: Ford Fiesta Mk6`07
 Wersja: ST
 Silnik: ST 150

| 

|  Wysłany: 28 Kwi 2014,  07:34 |   
 |  
               | 
 |  
               | Poszukuje kogoś dla ciotki do jej 19letniego twingusia;) |  | 

|   |  | 

|  | 

| boski   
 Model: Ford Fiesta Mk7`15
 Wersja: Trend
 Silnik: 1.25Duratec/82KM

| 

|  Wysłany: 24 Wrz 2017,  20:27 |   
 |  
               | 
 |  
               | Kogoś kto ogarnie kodowanie z IDSa w szczecinie ? |  | 

|   |  | 

|  | 

| pablo76   
 Model: Ford Fiesta Mk6`08
 Wersja: CLX
 Silnik: 1.6/84KM

| 

|  Wysłany: 23 Paź 2017,  16:35 |   
 |  
               | 
 |  
               | Polecam dobrego gazownika w Szczecinie. spam spam spam
 spam
 http://spam
 Zakładają instalacje gazowe LPG w autach każdej generacji. Oferują także montaż w samochodach z bezpośrednim wtryskiem paliwa.
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez vegetagt 23 Paź 2017,  21:20, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |