| Przesunięty przez: molu 3 Wrz 2007,  14:09
 | Radio+wzmachol+skrzynia basowa | 

| Autor | Wiadomość | 

| Lukasz [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 24 Wrz 2005,  09:39   Radio+wzmachol+skrzynia basowa |   
 |  
               | 
 |  
               | Potrzebuje szybkiej rady bo chce dzisiaj kupic wszystko (radio,wzm,skrzynie,glosniki) i zastanawiam sie czy radyjko za 600zł wystarczy do otrzymania ladnego brzmienia i basu  Moge kupic lepsze,ale na super bajerach i wygladzie mi nie zalezy,to ma grac a nie wygladac.Jak mozecie to podajcie jakies przyklady jak warto.I czy akus wytrzyma to wszystko podczas jazdy  Mam 50ah |  | 

|   |  | 

|  | 

| cinot [Usunięty]

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Gardner [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 24 Wrz 2005,  17:13 |   
 |  
               | 
 |  
               | 
 Dokladnie, to radyjko jest bardzo fajne z tanszych polecam tez Pioneer deh-3730MP
 a co do reszty to niech inni sie wypowiedza.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| pab2002   
 Model: Ford Fiesta Mk3`91
 Wersja: S
 Silnik: 1.4i/71KM
 Imię: Paweł

|  | 

|   |  | 

|  | 

| wójas 22 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 27 Wrz 2005,  00:34 |   
 |  
               | 
 |  
               | jak ma grać, a nie wyglądać to kup Alpine, albo Clariona idż do Media Markt włącz jedne głośniki, a potem testuj sobie radia zobaczysz, że jeśli możesz to warto wydać te 200-300zł więcej, ja do 600zł to kupiłem Blaupunkta i nie nażekam, chociaż Alpine za 900zł go miażdżył ale nie było mnie stać na niego |  | 

|   |  | 

|  | 

| CRAZY [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 19 Paź 2005,  12:24   Polecam PIONEERA |   
 |  
               | 
 |  
               | sAM NIEDAWNO ZAKUPIŁEM NA ALLEGRO DEHA 4700 MP I JESTEM MAKSYMALNIE ZADOWOLONY- MA WZMACNIACZ 4X50W KTÓRY BOZBAWIŁ MEMBRAN MOJE PRZEDNIE GŁOŚNIKI 
 bEDZIESZ ZADOWOLONY
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| RKRman   

Model: Ford Fiesta Mk3`92
 Wersja: Xr2i
 Silnik: 1.6i/104KM

| 

|  Wysłany: 19 Paź 2005,  12:32   sprzęt |   
 |  
               | 
 |  
               | CZe   
 ..no temat  troche "wiekowy"  więc  zapewne kolega już wszystko nabył..ciekawe  czy poiścpiech był dobrym doradcą

więc chętnie bym zobaczył nowe zabawki  ;-)
 |  
				| _________________ fajnie było ją mieć

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Bongo   
 Model: Ford Fiesta Mk3`93
 Wersja: C
 Silnik: 1.1/55KM
 Imię: Mateusz

| 

|  Wysłany: 19 Paź 2005,  16:17 |   
 |  
               | 
 |  
               | uzytkuje tego pionka i zdecydowanie polecam...skrzynie mozesz z allegro blaupunkta gtb 300 jesli ci nie zalezy na wyrwaniu nerek....wmazniacz jakis do 200 wat w rsm powinien dac rade tez z allegro nochyba ze chcesz nowe to najlepiej isc do media |  
				| _________________ Silnik 1.1 gaźnik 35kkm przebiegu - 200 pln
 FULL CZESCI MK3
 Jest: Fiesta mk3 1.1 CTX
 Fiesta mk3 2.0 Zetec +
 C-Max mk1 2.0 TDCI +
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| cinot [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 19 Paź 2005,  16:24 |   
 |  
               | 
 |  
               | taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos... poza tym w zakładzie car audio masz możliwośc odsłuchu, a jak chciałem odsłuchaćw aucie wzmacniacz to pan z MM spojrzał sięna mnie jak na pojeb... i powiedział że nie wolno, to ja sie pytam czemu, mowie ze chce zobaczyc jak gra w mym aucie a nie na scianie z jakimis smiesznymi glosnikami, a on mi na to ze tu mozna dobrze odsluchac sprzetr...

Pewnie takie maja odgórne zalecenia by nic nie wynosic, ale i tak rece opadają..
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bongo   
 Model: Ford Fiesta Mk3`93
 Wersja: C
 Silnik: 1.1/55KM
 Imię: Mateusz

| 

|  Wysłany: 19 Paź 2005,  17:48 |   
 |  
               | 
 |  
               | widzialem przejeżdzajac obok jednego MM studio Car Audio gdzie robili zabudowy itd i pewnie odsluchac tez tam mozna było w swoim aucie...niepamietam jednak czy to było w Polsce czy w Niemczech |  
				| _________________ Silnik 1.1 gaźnik 35kkm przebiegu - 200 pln
 FULL CZESCI MK3
 Jest: Fiesta mk3 1.1 CTX
 Fiesta mk3 2.0 Zetec +
 C-Max mk1 2.0 TDCI +
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kacper [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 19 Paź 2005,  20:43 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | cinot napisał/a: |  	  | taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos... poza tym w zakładzie car audio masz możliwośc odsłuchu, a jak chciałem odsłuchaćw aucie wzmacniacz to pan z MM spojrzał sięna mnie jak na pojeb... i powiedział że nie wolno, to ja sie pytam czemu, mowie ze chce zobaczyc jak gra w mym aucie a nie na scianie z jakimis smiesznymi glosnikami, a on mi na to ze tu mozna dobrze odsluchac sprzetr...

Pewnie takie maja odgórne zalecenia by nic nie wynosic, ale i tak rece opadają..
 | 

...robie w media na tym dziale, i tak samo mowie klientom... bo mam juz dosc tlumaczenia ze od gornie mamy ZABRONIONE opuszczać media market w trakcie pracy, a o wynoszeniu czego kolwiek mozna zapomnieć
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| RKRman   

Model: Ford Fiesta Mk3`92
 Wersja: Xr2i
 Silnik: 1.6i/104KM

| 

|  Wysłany: 19 Paź 2005,  23:24   zakupy |   
 |  
               | 
 |  
               | cholera  trudna  sprawa ....trzeba by autem wjechać  jakoś do środka   
 POZDRAWIAM  ;-) ..ja sie spotkałem z aprobatą pomysłu: kupiłem model jakiś              tam  i sobie wypowiedziałem ., .zamontowałem ....nie zagrał jak chciałem - odniosłem i wziąłem nieco droższe ..bez problemu zamieniono..
   |  
				| _________________ fajnie było ją mieć

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Kacper [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 20 Paź 2005,  06:41   Re: zakupy |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | piotr-RKRmann napisał/a: |  	  | cholera  trudna  sprawa ....trzeba by autem wjechać  jakoś do środka   
 POZDRAWIAM  ;-) ..ja sie spotkałem z aprobatą pomysłu: kupiłem model jakiś              tam  i sobie wypowiedziałem ., .zamontowałem ....nie zagrał jak chciałem - odniosłem i wziąłem nieco droższe ..bez problemu zamieniono..
   | 

Własnie wjechac do środka tez nie mozna
  przykry sklep pod tym wzgledem, ale znowu jaki inny wogole pozwala na jakis tam odsluch ? przez allegro tez nie odsluchasz. A co do zamiany to TAK, ale zawsze na drozszy
  ... chyba ze tańszy, a za pozostalą kase cos sobie dobierzesz np glosniki, plyty cd, mikser czy cos     |  | 

|   |  | 

|  | 

| cinot [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 20 Paź 2005,  07:34 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Kacper napisał/a: |  	  |  	  | cinot napisał/a: |  	  | taniej bedzie iśc do sklepu/zakłądu c/a , moze nieduzo( 20-30 zeta ) ale zawsze cos... poza tym w zakładzie car audio masz możliwośc odsłuchu, a jak chciałem odsłuchaćw aucie wzmacniacz to pan z MM spojrzał sięna mnie jak na pojeb... i powiedział że nie wolno, to ja sie pytam czemu, mowie ze chce zobaczyc jak gra w mym aucie a nie na scianie z jakimis smiesznymi glosnikami, a on mi na to ze tu mozna dobrze odsluchac sprzetr...

| 

...robie w media na tym dziale, i tak samo mowie klientom... bo mam juz dosc tlumaczenia ze od gornie mamy ZABRONIONE opuszczać media market w trakcie pracy, a o wynoszeniu czego kolwiek mozna zapomnieć
   | 

Tak mi sie właśnie wydawało że jest zakaz wynoszenia, a szkoda.
 Przepraszam jeslicię czymś uraziłem.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |