Warning: include(/home2/fkp/public_html/forum/cache/board_config.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/fkp/public_html/forum/common.php on line 259

Warning: include(): Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home2/fkp/public_html/forum/common.php on line 259
:: View topic - Pomozcie w wyborze sprzetu
Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
Fiesta Klub Polska

Previous topic «» Next topic

Pomozcie w wyborze sprzetu
Author Message
nicos
[Deleted]

Posted: 20 Jul 2005, 07:49    [ !!! ]

a inne firmy?pioneer ma najlepsze koncowki mocy?powiedzcie cos na temat tych firm

trzeci
Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i8V/110KM
Imię: Artur
Posted: 20 Jul 2005, 07:54    [ !!! ]

[quote="nicos"]trzeci jeszcze jedno pytanie i lece do sklepu: jakiej firmy radia omijac? mam na oku pioneer, clarion i jvc. jvc dobre sa takie modele jak g411,g511,g611? sony to lipa?[/quote]

Ja osobiście wybrałbym Pioneera, już nie jeden raz słyszałem że nadają się doskonale do małych aut , bo mają dobre zawieszenia lasera i nie gubią ścieżki jak autko podskoczy na nierównościach. No i końcówki mocy na Mosfetach. Clarionem też bym nie pogardził ;-)
Potem w kolejności Sony i JVC.
Pozdro ..
P.S. Pogadaj z TheClient, ja kupiłem używanego Pioneera i jestem z niego zadowolony.

ThEClienT!
[Deleted]

Posted: 20 Jul 2005, 07:56    [ !!! ]

zgadzam sie z Trzecim co do pioneera , poza tym kolejne radio ktore polecam to Clarion. Mialem takie radio w fiacie 126p i nawet jak ostro szarzowalem po piaszczystych drogach nie bylo mozliwosci zeby plyta przeskoczyla.Bardzo twarde radyjko :)

nicos
[Deleted]

Posted: 20 Jul 2005, 11:29    [ !!! ]

mam propozycje kupna za 699zl radyjka Kenwood KDC W4031, dobre to jest radyjko?polecaja mi takie w car audio sklepie. co o tym modelu sadzicie?za duzo tego jest i w sklapie co innego polecaja i juz mi sie miesza w glowie:)

trzeci
Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i8V/110KM
Imię: Artur
Posted: 20 Jul 2005, 12:08    [ !!! ]

[quote="nicos"]mam propozycje kupna za 699zl radyjka Kenwood KDC W4031, dobre to jest radyjko?polecaja mi takie w car audio sklepie. co o tym modelu sadzicie?za duzo tego jest i w sklapie co innego polecaja i juz mi sie miesza w glowie:)[/quote]

Nie tylko Tobie się miesza, uwierz mi ;-)
Mam nadzieję że Twoje pytanie będzie na razie ostatnim.
Za tą cenę jest to zapewne dobre radio, ale ja i tak szukałbym Pioneera w tej cenie.
Mało znalazłem na jego temat w necie, z autopsji nie znam.
Powiedzmy sobie szczerze że markowe radia w porównywalnych cenach , mają porównywalne parametry i funkcje. Dlatego wybór jest ciężki.
Pozdro ...

cinot
[Deleted]

Posted: 20 Jul 2005, 13:13    [ !!! ]

Ten krenwood co ci go polecają to chyba jest ten:

[img]http://www.fynda.se/bilder/w4031b.jpg[/img]

i wygląda on astylistycznie jak Pioneer ;)

więc teraz od ciebie tylko zaley czy weźmiesz Kena czy Pionka ;)

molu

Model: Inne auto
Wersja: Ghia
Silnik: 1.8i16V/130KM
Posted: 20 Jul 2005, 13:21    [ !!! ]

Trzeci wie co dobre ;-)
Mam pionka jestem z niego zadowolony i co najwazniejsze na zadniej dziurze sie jeszcze nie poddal 8)
Co do kena nie mialem przyjemnosci wyglada bardzo ok ale preferuje "full winde" :-P
Co do alpin i clarkow wiadomo jedne z najlepszych ale mi wizualnie totalnie nie odpowiadaja przynajmniej te tanie modele :|
Jvc-bardzo ok i 3 lata gwarancji mialy ostatnio-nie wiem jak inne firmy 8)
Sony lepiej omijac :2xf:
pzdr

cinot
[Deleted]

Posted: 20 Jul 2005, 13:26    [ !!! ]

A ja sie ponownie podpisze poid Pioneerem, naprawde niezawodne i poradne rqadyjka.Ale wybór należy do nicosa,
Sony do auta to chyba zrobiło porządnie ten swój horrendalnie drogi odtwarzacx XES

taki jak ten alw jego cena zabija...

[img]http://www.x-bb.org/images/forum/xes/xes-p1-display.JPG[/img]

[b]35 tysiecy zlotych :twisted: [/b]

ThEClienT!
[Deleted]

Posted: 20 Jul 2005, 21:56    [ !!! ]

[img]http://gsm997.w.interia.pl/pioneer.jpg[/img] moje radio tak wyglada jak to na obrazku tylk ma pomaranczowy (zamiast zielonego) kolor przyciskow.
mam go na sprzedanie :)

nicos
[Deleted]

Posted: 21 Jul 2005, 16:26    [ !!! ]

po ciezkim dniu mam juz cos zaplanowane: zaproponowano mi radio kenwood lub firmy boss, do tego hertz elipsy na tyl, skrzynia firmy boss i zmak 130w 1 kanalowy do skrzyni co myslicie o takim zestawie?

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: