[MK7] Czym się różnią te radiootwarzacze? |
Autor |
Wiadomość |
Creep

Model: Ford Fiesta Mk7`10
Wersja: Sport
Silnik: 1.6DuratorqTDCi/95KM
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 14 Mar 2019, 11:32 [MK7] Czym się różnią te radiootwarzacze?
|
|
|
Witam na pewno ktoś jest w temacie! Zabieram się za dołożenie NAVI! Instalke mam ale zatrzymałem się na samym radioodtwarzaczu bo nie wiem czym one się różnią czy nie ma to znaczenia? I będzie działać navi na tym i na tym
E1BT-18C815-TE
AM5-T-18-C815-HN
 |
|
|
|
 |
lukaszooo
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
|
Wysłany: 18 Mar 2019, 00:05
|
|
|
Am5t stosowany do 2012r przewaznie w focusach, nie obsluguje sync. E1BT- poliftowy acm. Mozesz nie wymieniać ACMa nawi i tak ruszy, wymiana ma sens tylko jeśli interesuje cie uruchomienie TMC ale wtedy musisz miec kogos z dostępem do ecata zeby sprawdzić co dany acm posiada. |
_________________ Tel. 511246350 |
|
|
|
 |
musiu
Model: Ford Fiesta Mk7`16
Wersja: Gold
Silnik: 1.25Duratec/82KM
|
Wysłany: 15 Lut 2025, 18:34 Re: Czym się różnią te radiootwarzacze?
|
|
|
Creep napisał/a: | Witam na pewno ktoś jest w temacie! Zabieram się za dołożenie NAVI! Instalke mam ale zatrzymałem się na samym radioodtwarzaczu bo nie wiem czym one się różnią czy nie ma to znaczenia? I będzie działać navi na tym i na tym
E1BT-18C815-TE
Obrazek
AM5-T-18-C815-HN
Obrazek |
Cześć, chciałem zapytać czy dokładałeś w końcu navi u siebie? Co dokładnie wymieniałeś, jak Ci poszło?
Myślę, żeby wymienić u siebie radio na sony oraz ekran na taki syncowy żeby kamerę cofania ogarniał.
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.