| Przerywany tryb wycieraczek | 

| Autor | Wiadomość | 

| Andruss40   
 Wersja: C
 Silnik: 1.1/50KM
 Imię: Roman

| 

|  Wysłany: 4 Paź 2016,  22:52   Przerywany tryb wycieraczek |   
 |  
               | 
 |  
               | Pomocy..Mój model Fiestki 1,1 93r,nie posiada fabrycznie cyklu przerywanego wycieraczek.Czy można z czegoś podmienić czy coś domontować?Są tylko 2 biegi i fine.Proszę o jakieś pomysły.. |  | 

|   |  | 

|  | 

| DanielŻ   
 Wersja: Inna
 Silnik: 1.8i16V/130KM

| 

|  Wysłany: 5 Paź 2016,  09:55   przerywany tryb wycieraczek |   
 |  
               | 
 |  
               | A sprawdzałes czy masz opcje w dół?  W sensie do góry masz 2 biegi a całkiem w dół nie możesz ruszyć? Tylko nic się nie dzieje? Czy nawet w dół w ogóle ruszyć nie się nie da?? Bo np u mnie też nie miałem czasowych wycieraczek ale opcje w dół miałem.  Więc znalazłem tylko przekaźnik na zlomie,  zamontowalem i wszystko gra.   |  
				| _________________ Peace!!

- jednak człowiek uczy się całe życie :d 	  | vegetagt napisał/a: |  	  | plakiem takich rzeczy sie szuka :p | 
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| Andruss40   
 Wersja: C
 Silnik: 1.1/50KM
 Imię: Roman

| 

|  Wysłany: 5 Paź 2016,  23:40   przerywany tryb wycieraczek |   
 |  
               | 
 |  
               | U mnie nie ma w dół,nawet na dźwigience są tylko symbole ruchu jej w górę.Czyli fabryka nie dała.. |  | 

|   |  | 

|  | 

| DemptD   Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`95
 Wersja: Trend
 Silnik: 1.8i16V/130KM
 Imię: Jacek

| 

|  Wysłany: 6 Paź 2016,  14:59   przerywany tryb wycieraczek |   
 |  
               | 
 |  
               | Andruss40, no to wymiana zespolonego na taki z opcją czasówki + przekaźnik od czasówek i gotowe |  
				| _________________ ...you're right your car is better, but it doesn't have a soul...
 Czerwono-czarna®
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.