Fiesta Klub Polska


Poprzedni temat «» Następny temat

Gaśnie gdy się zagrzeje na zakrętach ..
Autor Wiadomość
Mario19

Wersja: SX
Silnik: 1.3i/60KM
Dołączył: 01 Lis 2015
Posty: 1
Wysłany: 1 Lis 2015, 18:23   Gaśnie gdy się zagrzeje na zakrętach ..

Witam
Moja znajoma ma taki problem, od tamtego tygodnia zepsuł się prędkościomierz tzn. nie pokazuje i od tego czasu auto normalnie odpala, jeździ ale gdy pokonuje zakręt to auto poprostu gasnie po czym trzeba go na nowo odpalić, panowie co moze byc problemem? NIby Mechanik jej powiedział ze problem tkwi w kablach ale nie wiem co o tym myslicie?
Proszę o pomoc
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Ogłoszenie: NASZE OSIĄGNIĘCIA - czyli chwalimy się :)
PUCIO Frakcja wielkopolska 8 5 Gru 2008, 21:51
PUCIO
Brak nowych postów Przyklejony: Chciałem/chciałam się przywitać....
Gość Hyde-Park 1928 9 Paź 2017, 17:53
malolateq
Brak nowych postów Przyklejony: CZYM SIĘ WOZI TEAM ZACHÓD
:) czyli nasza galeria i przywitalnia ;)
sowa Team Zachód 38 1 Maj 2013, 18:37
Howser
Brak nowych postów [MK3] Gaśnie przy zakrętach lub spowalnianiu.
olej23 Mechanika 1 1 Wrz 2011, 12:14
JoeMix
Brak nowych postów [MK3] 1.3i jak się zagrzeje lub postoi na słońcu brak iskry
Młody Elektryka 4 17 Cze 2010, 17:17
Młody


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group




Instagram




Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.