Uwagi do funkcjonowania forum |
Autor |
Wiadomość |
Peedro
Klubowicz

Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Paweł
|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 18:14 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
A ja tak sobie na zrobiłem testa z tym automatycznym logowaniem (bo zawsze sie logowałem i mi to nie przeszkadzało ) i 3 dni mnie nie wylogowywało, a teraz musiałem się logować, ciasteczka ani razu nie ruszane. To tak tylko informacyjnie, bo mi to lata, ale może będziecie mieć większy pogląd. Przeglądarka Chrome. |
_________________ "Jeżeli wydaje ci się, że wszystko działa dobrze, na pewno coś przeoczyłeś."
Żaba - RIP |
|
|
|
 |
Ganda
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: CLX
Silnik: 1.3/58KM
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 19:09 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
szynszyl napisał/a: | kilku dzieciaków |
Pijesz do kogoś? |
|
 |
DemptD
Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`95
Wersja: Trend
Silnik: 1.8i16V/130KM
Imię: Jacek
Wiek: 35 Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 2231 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 20:30 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
Ganda napisał/a: | Pijesz do kogoś? |
już się zaczynają wycieczki osobiste? |
_________________ ...you're right your car is better, but it doesn't have a soul...
Czerwono-czarna® |
|
|
|
 |
yoyo72
Klubowicz

Wersja: Futura
Silnik: 1.6i16V/90KM
Imię: Dziadek
|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 20:47 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
DemptD napisał/a: | Ganda napisał/a: | Pijesz do kogoś? |
Zaczyna się. Ciekawe czy dożyję chwili kiedy będę mógł poczytać posty na telefonie....(uwaga jestem już stary) Dacie radę zaczarować coś takiego? A na wycieczkę zapraszam do Krakowa NH. |
_________________ Jest inne , ale tez Ford
Było MK3 1994r 1.1/2.0 136KM
Było MK3 1995 r.1.6 16v 90 KM Futura swap 2.0 136KM
Było MK3 1993 r.1.3 NEWPORT z klimą (ślimak)
Było MK3 1992 r.1.8 16v 130 KM (akwarium)
PRINCE OF RADOM 2016
 |
|
|
|
 |
DemptD
Moderator

|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 20:48 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
yoyo72, jutro śląsk o 18 się spotuje jak coś |
_________________ ...you're right your car is better, but it doesn't have a soul...
Czerwono-czarna® |
|
|
|
 |
yoyo72
Klubowicz

|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 21:30 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
DemptD Przyjade a ciebie i tak nie będzie. Gdzie to jest? pw. |
PRINCE OF RADOM 2016
 |
|
|
|
 |
Freeman
Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: C
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Sławek
Wiek: 43 Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 3513 Skąd: Ostrzeszów
|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 21:50 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
Szynszyl. Pytanie: Czy na forum Stowarzyszenia był ten temat omawiany? Jaka była w tym temacie Twoja aktywność? Jakim prawem piszesz, że ja jako dzieciak się za to wziąłem choć nie potrafiłem? Dlaczego nie protestowałeś?
DemptD weź przeczytaj jeszcze raz temat i zauważ gdzie się wycieczki osobiste zaczynają. Kto komu zarzucał wycieczki osobiste?
Szynszyl. Temat zmiany silnika był na Forum Stowarzyszenia podnoszony nie raz. Wtedy się nie wypowiedziałeś, a dziś zarzucasz mi dzieciństwo. |
_________________ Znalazłeś odpowiedź na forum? Daj znać jak usunąłeś problem/usterkę.
Fiesta Klub Polska na YouTube
Planujesz zakup auta lub innej rzeczy? Szukasz porady? Zajrzyj do działu "Przed zakupem"
Pochwal się swoim autem |
|
|
|
 |
DemptD
Moderator

|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 21:54 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
Freeman napisał/a: | Kto komu zarzucał wycieczki osobiste? |
Ganda do Vegety, dawno temu, a co?
yoyo72 napisał/a: | DemptD Przyjade a ciebie i tak nie będzie. Gdzie to jest? pw. |
jajko ostatnio nie mogłem, jutro będę i będę wraz z nowym gadżetem |
Czerwono-czarna® |
|
|
|
 |
vegetagt
Administrator / Klubowicz

Model: Ford Fiesta Mk2`87
Silnik: 2.0 16V
|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 21:57 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
Freeman napisał/a: | Czy na forum Stowarzyszenia był ten temat omawiany? Jaka była w tym temacie Twoja aktywność? |
oo, ja chciałbym wiedzieć czy był, i czy ktoś prócz ponoć Pufcia przytaknął :> |
|
|
|
 |
Freeman
Moderator

|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 21:58 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
DemptD napisał/a: | Ganda pisze:
Źródło posta Pijesz do kogoś?
to Twój post odpowiadający na ten post
Ganda napisał/a: | szynszyl pisze:
Źródło posta kilku dzieciaków
Pijesz do kogoś? |
|
_________________ Znalazłeś odpowiedź na forum? Daj znać jak usunąłeś problem/usterkę.
Planujesz zakup auta lub innej rzeczy? Szukasz porady? Zajrzyj do działu "Przed zakupem"
|
|
|
 |
DemptD
Moderator

|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 22:04 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
Weź napisz to jeszcze raz bo za kija nie mam pojęcia co ten post ma wyrażać. Wiem, co pisałem i zaskoczę Cię, ale wiem na jakiego posta odpisałem. Poproszę wersję przetłumaczoną na logiczny polski. |
Czerwono-czarna® |
|
|
|
 |
Ganda
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: CLX
Silnik: 1.3/58KM
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 18 Wrz 2015, 22:20 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
Żadne wycieczki osobiste.
Zadałem proste pytanie, ponieważ poszła dziwna fama, że Ja miałem coś wspólnego z przeniesieniem silnika.
Rozwiewam wątpliwości - nie miałem.
Żeby skończyły się jaja z niewyświetlającymi postami w wersjach mobilnych, musielibyśmy zmienić styl na całkiem inny, problem w tym że to wywołałoby kolejną falę oburzenia. Aktualne style nie chcą współpracować, a ja nie mam czasu i nerwów na przerabianie ich pod komórki. Od wersji 3.0 nie da się wymusić zmiany stylu na mobilny, więc trzeba kombinować z domenami. Jedyna opcja to zmiana stylu, ale nie będę uprawiać samowolki budowlanej. |
|
 |
szynszyl
EKSTERMINATOR
|
Wysłany: 19 Wrz 2015, 08:54 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
Freeman, taaaa.... była walka o stronę główną forum.
jaka była tam moja aktywność? ano wielka, bo sam zebrałem kilka ofert na stronę główną od kilku firm.
czemu zatem nikt nie zrobi strony głównej forum. wizytówki wielce szanownego Stowarzyszenia.
a co do silnika? ha ha w porównaniu do burzy do stronie głównej? to zaledwie kilka wzmianek. i osobiście Ci pisałem, że mi critical error wyskakuje raz na ruski rok... a to Tobie często. zatem mi to wygląda na zmianę silnika pod siebie.
yoyo72 Sławek nie rzuca błotem, bo on jest w Zarządzie i nie wypada ale po cichu w domu szpilki w lalkę voodoo wbija. |
_________________ 1% dla mojego syna |
|
|
|
 |
szynszyl
EKSTERMINATOR
|
Wysłany: 19 Wrz 2015, 08:58 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
Ganda napisał/a: | Ż, a ja nie mam czasu i nerwów na przerabianie ich pod komórki. . | to ja myślałem, że te zmiany to taki XXI w będzie. w moim wypasionym note III z popękaną szybką zobacze forum bez okularów. teraz to sie musze wylogować żeby poczytać.
a taptlak to jeszcze inne wyświetlanie i za każdym razem mam się przyzwyczajać do innego forum... a tu jaja. adres strony, login i hasło takie same.. szok |
_________________ 1% dla mojego syna |
|
|
|
 |
DemptD
Moderator

|
Wysłany: 19 Wrz 2015, 09:15 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
szynszyl, na zlocie masz u mnie browara |
Czerwono-czarna® |
|
|
|
 |
vegetagt

|
Wysłany: 19 Wrz 2015, 10:51 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
szynszyl napisał/a: | a co do silnika? ha ha w porównaniu do burzy do stronie głównej? to zaledwie kilka wzmianek. i osobiście Ci pisałem, że mi critical error wyskakuje raz na ruski rok... a to Tobie często. zatem mi to wygląda na zmianę silnika pod siebie. |
aha, czyli pierwsza informacja o "dyskusji" delikatnie mówiąc "mija sie z prawdą", żeby nie napisać tego bardziej dosadnie. A brzmiało to tak:
Freeman napisał/a: | Był temat na forum Stowarzyszenia odnośnie zmian silnika? Był. Kto protestował? |
z 2 lipca...
plus
trzeci napisał/a: | Temat zmiany silnika forum był wałkowany na forum stowarzyszenia już od dłuższego czasu i w końcu trzeba było to zrealizować.
|
z 4 lipca
plus
DemptD napisał/a: | Artur odnośnie zmiany silnika pojawiły się chyba, aż 4 posty (z czego 3 to były odnośnie kontaktu do jakiegoś gościa) więc nie wiem czy był tak bardzo wałkowany, więcej info się przewinęło odnośnie projektu strony niż forum. |
z 5 lipca.
Czyli sprawa się sypnęła po ~3 miesiącach... Ale tak się troche spodziewałem jakiegoś przewału, bo zbyt dużo osób zaczeło narzekać, a broniły tego losowe osoby, które nawet klubowiczami nei są
Dwa... też jakoś z początku lipca...
trzeci napisał/a: | Prawda jest taka, że obecnie forum dyskusyjne musi dawać możliwość bycia dostępnym na smartfonach i tabletach.
|
i zadam retoryczne pytanie: mineły 3 miesiące... jest dostępne? A jest to forma przyjazna użytkownikowi? Czy zostaje tylko (hehe) tapatalk? A samo forum, nie licząc (hehe) tapatalka, nie działa gorzej niż wcześniej? Postów nie wyswietla?
Trzy...
Co za mądra osoba, zmieniając forum pod urządzenia mobilne, nie sprawdziła nawet, czy się ono wyświetla poprawnie? I teraz, po 3 miesiącach, znowu akcja, bo trzeba pod mobilne połowe rzeczy pozmieniac Brawo jeti
Cztery...
Ganda napisał/a: | Od wersji 3.0 nie da się wymusić zmiany stylu na mobilny, więc trzeba kombinować z domenami. |
Co magicznego ma wersja 3.0 i co do rozwiązania problemów mają domeny?
pięć:
Freeman napisał/a: | Co do serwera to nie wiem, ja mam dostęp do cPanelu. |
No, a napisanie takiego pytania na forum stowarzyszenia, albo bezpośrednio do trzeciego, to już jest koniec swiata i niewykonalne |
|
|
|
 |
Freeman
Moderator

|
Wysłany: 19 Wrz 2015, 11:04 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
vegetagt napisał/a: | Czyli sprawa się sypnęła po ~3 miesiącach... Ale tak się troche spodziewałem jakiegoś przewału, bo zbyt dużo osób zaczeło narzekać, a broniły tego losowe osoby, które nawet klubowiczami nei są | Jaki przewał? Nie przeginaj. Zachowujesz się jakbyś to był władcą forum, którego należało najpierw się zapytać, a potem tłumaczyć się Tobie z błędów. Wstąp do Stowarzyszenia to będziesz miał wpływ. |
|
|
|
 |
vegetagt

|
Wysłany: 19 Wrz 2015, 11:20 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
Będe miał wpływ? Jako klubowicz też teoretycznie miałem "możliwość wpływu na kształt i funkcjonowanie forum internetowego działającego
przy stowarzyszeniu, poprzez prawo udziału w głosowaniach dotyczących zmian w funkcjonowaniu forum". Brawo jeti po raz drugi
Osoby krytykujące, nawet konstruktywnie, zachowują się jak władca forum? Brawo jeti po raz trzeci.
Skoro to nie przewał, to jak inaczej nazwiesz sytuacje, gdzie aktywni członkowie stowarzyszenia (DemptD, szynszyl) twierdzą, że głosowania/dyskusji o zmianie silnika praktycznie nie było? Czyżby kłamali?
Proszę w takim razie o oficjalne wyniki tego sławnego głosowania kto za, kto przeciw. Oczywiście, moge się mylić w ocenie sytuacji a oni mogą kłamać.
ps. super zdolność pomijania reszty pytań i czepiania sie bzdur |
|
|
|
 |
Freeman
Moderator

|
Wysłany: 19 Wrz 2015, 11:22 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
Już mi się nawet nie chce z Tobą dyskutować, gdy oskarżasz mnie o przewał jakiś. |
|
|
|
 |
yoyo72
Klubowicz

|
Wysłany: 19 Wrz 2015, 11:26 Re: Uwagi do funkcjonowania forum
|
|
|
vegetagt napisał/a: | Proszę w takim razie o oficjalne wyniki tego sławnego głosowania kto za, kto przeciw. Oczywiście, moge się mylić w ocenie sytuacji a oni mogą kłamać. |
Z ciekawości też bym zobaczył wyniki. |
PRINCE OF RADOM 2016
 |
|
|
|
 |
|