| Przesunięty przez: szynszyl 17 Kwi 2006,  10:52
 | Jaki wzmacniacz? | 

| Autor | Wiadomość | 

| Darek s [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 31 Mar 2005,  17:23   Jaki wzmacniacz? |   
 |  
               | 
 |  
               | Mam zamiar kupić sobie wzmacniacz i skrzynie basową,niewiem co wybrać żeby nie było za drogo a dobrze grało.mam radio blaupunkta 4 razy 45,głośniki w dzwiach 80W i w tylnej pólce 100W.Mam na oku taki wzmacniacz:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46809728 i niewiem czy sie sprawdzi,pozatym mam pytanko,czy po podłączeniu wzmacniacza głośniki są podłączone do radia czy do wzmacniacza? |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kurtus [Usunięty]

|  | 

|   |  | 

|  | 

| pvzon   

Model: Ford Fiesta Mk3`91
 Wersja: CLX
 Silnik: 1.8i16V/130KM

| 

|  Wysłany: 1 Kwi 2005,  18:02 |   
 |  
               | 
 |  
               | jeżeli chcesz wzmaka tylko pod skrzynię basową to możesz kupić 2 kanałowy i go zmostkować. napisz dokładnie jakie masz głośniki bo nie wiem czy jest sens dawać je pod wzmaka
 |  
				| _________________ 1.1 clx rally
 www.flmg.pl
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Darek s [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2 Kwi 2005,  11:00 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | pvzon napisał/a: |  	  | jeżeli chcesz wzmaka tylko pod skrzynię basową to możesz kupić 2 kanałowy i go zmostkować. napisz dokładnie jakie masz głośniki bo nie wiem czy jest sens dawać je pod wzmaka
 | 
 Głośniki narazie mam  BOSCHMANNY w dzwiach 80W  a w pólce tylnej 100W.Mam zamiar je też zmienić na hertze,ale to w pużniejszym terminie. [/b]
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| cinot [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 8 Maj 2005,  00:59 |   
 |  
               | 
 |  
               | Radziłbym ci zmienićgłośniki razem ze wzmacniaczem, a nawet kupić je zanim kupisz wzmacniacz. Różnica dzwięku jest kolosalna, w polonezie miałem kiedyś na półce 2 jajka 6x9 buszmena i była tragedia, po zmianie na okrągłe 16 jbl zrozumiałem sens kupowania sprzętu markowego.
 Szczerze polecam ci zacząćod wymiany głośników, po co kupowaćwzmacniacz do tzw,, filtrów do kawy" skoro on i tak niewiele z nich wyciągnie???
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Armen [Usunięty]

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Ketchup87 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 11 Maj 2005,  19:12 |   
 |  
               | 
 |  
               | Suba zrób sam a ze wzmaków weź MacAudio MP2000 w Media kosztuje 299zł. Jak masz jakieś pytania zapraszam na www.audiovision.w.szu.pl |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.