| 
| 

| 

| [Inny] poszukuje komponentow do instalacji LPG dla Golfa 1.6 |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Matifcb   
 Model: Ford Fiesta Mk3`93
 Wersja: Fun
 Silnik: 1.1i/50KM
 Imię: Mati

| 

|  Wysłany: 29 Mar 2012,  16:10   [Inny] poszukuje komponentow do instalacji LPG dla Golfa 1.6 |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, mam golfa 1.6SR teraz pomału czytam masę wątków i postów apropo instalacji. Wiadomo im więcej forum czytam tym rożne opcje się trafiają. U gazownika na pewno zagadam jakie on zestawy mi poleca (przez telefon to nie rozmowa a mówił mi o rożnych instalacjach od 1900zl - 2700zl. Tu na forum czytałem ze BRC i Stag 4 dobre są? reduktory to jakieś alaska (ale jest chyba parę modeli ) wiec moje pytanie które konkretnie polecacie. Co do wtryskiwaczy to czytałem ze : Hana, Magic Jet polecane. Czy ktoś ma jeszcze jakieś opinie i może mi pomoc przed jak ze ważnym wyborem ?:) Pozdrawiam
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

| Podobne Tematy |  
  | Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |  
  |  | Ogłoszenie:  FAQ - regulacja instalacji gazowej 
 | Lokmen | LPG | 0 | 15 Cze 2008,  21:32  Lokmen
 |  
  |  | Ogłoszenie:  Zniżki w Inter Cars dla Team Zachód 
 | sowa | Team Zachód | 0 | 7 Sie 2009,  21:21  sowa
 |  
  |  | Przyklejony:  Gry i inne bajery dla nudzacych sie w pracy 
 | Mafios | Linkownia | 138 | 2 Sie 2015,  23:14  driver90
 |  
  |  | Przyklejony:  Pomocne materiały z LPG Różne marki samochodów, softy, instrukcje, schematy.
 | Blackknight88 | LPG | 7 | 4 Sty 2017,  23:32  cargo
 |  
  |  | Przyklejony:  LPG w mk1/2 , Eksploatacja,naprawa,regulacja i opłacalność Hm czyli LPG z różnych perspektyw .
 | diodalodz | Mechanika ogólna | 5 | 31 Sty 2006,  09:10  Gość
 |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |