| 
| 

| 

|  
 |  

| [MK6] Nie można otworzyć bagażnika kluczykiem |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | saided   
 Model: Ford Fiesta Mk6`03
 Wersja: Ambiente
 Silnik: 1.4TDCi/68KM

| 

|  Wysłany: 29 Cze 2011,  09:40   [MK6] Nie można otworzyć bagażnika kluczykiem | 
 |  
               | 
 |  
               | Witam, mam problem, poniewaz nie moge otworzyc bagaznika kluczykiem..od przycisku normalnie sie otwiera..
 problem drugi..

co to za pasek zaznaczony na zdjeciu?
 Sory jetsem zielony w autach;))

Problem trzeci..
 wylamalem lekko dzwig w fotelu do jego przechylania, zeby wejsc do tylnej kanapy.. dostana taka czesc gdzies na szrocie lub allegro? bo nie cholery nie iwem jak jej szukac:)

dzeki za pomoc
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez bidżej 29 Cze 2011,  16:48, w całości zmieniany 2 razy |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | grzes87   
 Model: Ford Fiesta Mk4`98
 Wersja: Inna
 Silnik: 1.3i/60KM
 Imię: Grzes

| 

|  Wysłany: 29 Cze 2011,  09:49 | 
 |  
               | 
 |  
               | pasek wielorowkowy osprzętu silnika. 
 pewnie zamek się zastał od nieużywania, rozebrać przesmarować będzie chodził, w najgorszym wypadku wymiana wkładki.

znajdziesz wszędzie najlepiej szukać w rozbitkach albo kupić fotel z angola będzie najtańszy bo samej części mogą nie sprzedac.
 |  
				| _________________ 
    |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | saided   
 Model: Ford Fiesta Mk6`03
 Silnik: 1.4TDCi/68KM

| 

|  Wysłany: 29 Cze 2011,  10:06 | 
 |  
               | 
 |  
               | dzieki za pomoc.. bo wydaje mi sie ze ten pasek juz jest niezle zepsul..:)
 i wydaje mi sie ze przez niego klima mi wydaje dzwieki typu "tyk,10sekund, tyk.."
 bo jak otworzylem maske to wlasnie stad to sie wydobywalo, a widac ze pasek ma juz swoj zywot;)
 pytanie czy on ma cos wspolnego z klima?:D
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Parzych   Prince of Biłgoraj 2012

Model: Ford Fiesta Mk6`06
 Silnik: 1.6Duratec 100KM
 Imię: Jacek

| 

|  Wysłany: 29 Cze 2011,  13:48 | 
 |  
               | 
 |  
               | Jak z przycisku się otwiera, to nie widzę problemu, od nowości nigdy nie próbowałem otwierać z kluczyka... 	  | saided napisał/a: |  	  | nie moge otworzyc bagaznika kluczykiem..od przycisku normalnie sie otwiera.. | 
 Ma, napędza jej sprężarkę... 	  | saided napisał/a: |  	  | pytanie czy on ma cos wspolnego z klima?:D | 
 |  
				| _________________ BARDZO PROSZĘ O NIE MĘCZENIE MNIE NA PW (ANI PRZEZ GG) PROŚBAMI DORADZENIA W SPRAWIE ZAKUPU AUTA (ANI W SPRAWACH MECHANIKI/ELEKTRYKI OGÓLNEJ I CAR AUDIO), NIE ZNAM SIĘ I MAM JUŻ DOŚĆ PISANIA TEGO KAŻDEMU!!! OD TEGO SĄ TEMATY W DZIALE "PRZED ZAKUPEM (ORAZ MECHANIKA/ELEKTRYKA/CAR AUDIO)"!!! DZIĘKUJĘ, DOBRANOC...
 F16 w obiektywie Krzyśka Palińskiego

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |