Fiesta Klub Polska


Poprzedni temat «» Następny temat

Przesunięty przez: Rasta
6 Mar 2006, 23:27
Dodawanie własnego Avatara
Autor Wiadomość
Rasta 





Model: Inne auto
Wersja: Focus
Silnik: Inny
Wiek: 38
Dołączył: 18 Maj 2004
Posty: 522
Skąd: Wawa
Wysłany: 6 Mar 2006, 23:21   Dodawanie własnego Avatara

Witam!

Niestety musiała zajść ta zmiana, została zablokowona możliwość wgrywania Avatarów (obrazków reprezentujących forumowicza) na serwer FKP. Spowodowane jest to obciążeniem konta i przekraczaniem miesięcznegi limitu transferu jaki mamy do dyspozycji.

Od teraz Avatary muszą byc zdalne. Jak to zrobić:

- Jeżeli posiadasz jakieś własne konto WWW/FTP wgraj obrazek na konto i w swoim profilu w polu Odnośnik do zewnętrznego obrazka: wklej adres obrazka.

- Jezeli nie posiadasz konta WWW/FTP możesz skorzystać np. www.imageshack.us
Wgraj obrazek po pczym w profilu wklej w polu Odnośnik do zewnętrznego obrazka: adres obrazka Direct link to image ze strony imageshack.

Uwaga!

Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 120 pikseli, wysokość większa niż 120 pikseli, a rozmiar większy niż 25kB.
_________________
Profesjonalne flokowanie całego wnętrza samochodu - deski rozdzielcze, słupki, podsufitki, konsole, zabudowa słupków pod zegary.
www.flokowanie.com.pl - 501-055-203
Wymian opon - www.fast-wheels.pl
 
 
 
hanysek 
Arbuzowy artysta FKP


Model: Ford Fiesta Mk3`90
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i/104KM
Imię: Michał
Wiek: 33
Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 861
Skąd: Kalety
Wysłany: 11 Lut 2011, 10:33   

a ja mam problem z wgraniem awatara ;-| wszystko robie wedlug zalecen aciagle wyskakuje mi informacja ze adres jest nieprawidlowy lub wymagane jest zabezpieczenie antybotowe..
_________________
Była Mk2 1,1 Czerwono
Była Chianti 1,3 skasowano
Jest XR2i Czarno Perła
Turbo było ale sie zmyło :(
dawaj czadu! ale nie siebie!
 
 
 
Tommur 





Model: Ford Fiesta Mk3`90
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i/104KM
Imię: Tomek
Wiek: 45
Dołączył: 08 Lip 2006
Posty: 909
Skąd: Szczecin
Wysłany: 11 Lut 2011, 10:37   

Z tego co wiem jest to rozpracowywane. Ten błąd wyskakuje po wgraniu modułu zabezpieczjącego konta przed atakiem botów. Pewnie wkrótce będzie poprawka. A ten moduł powyżej musi być, bo w przypadku 5 krotnej próby wejścia na konto, konta są czasowo blokowane.
_________________
Prędkość była dobra :-) , tylko zakręt był za ciasny :sad:
Czarnula Tommura :)
Sędzia KJS, PPAiK i inne :)
FKP RACE&RALLY TEAM
Automobilklub Zachodniopomorski
 
 
 
Freeman 
Zarząd / Administrator


Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: C
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Sławek
Wiek: 36
Dołączył: 06 Kwi 2007
Posty: 3510
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 11 Lut 2011, 11:25   

hanysek, wpisz w to pole antybotowe pięć dowolnych cyfr, a potem w pole odnośnik do zewn. obrazka wklej "direct link" z imageshack i musi być ok bo przed chwila zmieniłem sobie avatar w ten sposób.
_________________
Znalazłeś odpowiedź na forum? Daj znać jak usunąłeś problem/usterkę.
Fiesta Klub Polska na YouTube
Planujesz zakup auta lub innej rzeczy? Szukasz porady? Zajrzyj do działu "Przed zakupem"
Pochwal się swoim autem
 
 
 
arecki 
Człowiek Whisky


Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: 1.6i16V/100KM
Wiek: 34
Dołączył: 04 Sty 2009
Posty: 1673
Skąd: WWL
Wysłany: 11 Lut 2011, 11:29   

ja też parę dni temu zmieniałem i było ok. Wklej link bezpośredni do zdjęcia
_________________




Była Fiesta jest Focus
 
 
 
hanysek 
Arbuzowy artysta FKP


Model: Ford Fiesta Mk3`90
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i/104KM
Imię: Michał
Wiek: 33
Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 861
Skąd: Kalety
Wysłany: 11 Lut 2011, 23:40   

Freeman dziekówa :-) udało mi sie :hahaha:
_________________
Była Mk2 1,1 Czerwono
Była Chianti 1,3 skasowano
Jest XR2i Czarno Perła
Turbo było ale sie zmyło :(
dawaj czadu! ale nie siebie!
 
 
 
szynszyl 
EKSTERMINATOR


Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Wiek: 44
Dołączył: 17 Lip 2004
Posty: 3768
Skąd: jasło
Wysłany: 3 Kwi 2011, 18:18   

a mi nie... :twisted:
_________________
1% dla mojego syna
 
 
 
Freeman 
Zarząd / Administrator


Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: C
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Sławek
Wiek: 36
Dołączył: 06 Kwi 2007
Posty: 3510
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 3 Kwi 2011, 18:21   

Jak się nie udało jak masz?
_________________
Znalazłeś odpowiedź na forum? Daj znać jak usunąłeś problem/usterkę.
Fiesta Klub Polska na YouTube
Planujesz zakup auta lub innej rzeczy? Szukasz porady? Zajrzyj do działu "Przed zakupem"
Pochwal się swoim autem
 
 
 
szynszyl 
EKSTERMINATOR


Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Wiek: 44
Dołączył: 17 Lip 2004
Posty: 3768
Skąd: jasło
Wysłany: 6 Kwi 2011, 18:52   

nie chcę go już...
a jak zmienie i zaklepię zmiany, to pojawia się zabezpieczenie antybotowe, którego nie cholery nie widać i jak go ominąć?
_________________
1% dla mojego syna
 
 
 
Miły 


Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: 2.0/16V
Wiek: 32
Dołączył: 25 Lis 2007
Posty: 2083
Skąd: Gostyń/PGS RFxx
Wysłany: 6 Kwi 2011, 18:56   

Dokładnie między polem Polska jazda a polem Gadu-gadu jest dodatkowe pole właśnie antybotowe ;]
_________________
Była Fiesta MK3 1.8D "Złomek"

Jest Opel Vectra B 2.0 16V "Czerwona Viki"
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Fiesta 1.8 DI - dodawanie mocy
RedFox Silniki diesla 12 9 Maj 2018, 22:32
Puff


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group




Instagram




Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.