|
[MK3] Znika płyn chłodniczy gdy spada temperatura |
Autor |
Wiadomość |
Pawełos666
Model: Ford Fiesta Mk4`99
Wersja: Sport
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Ford BMW
Wiek: 38 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 1139 Skąd: BOSCH CS
|
Wysłany: 2 Mar 2010, 18:40
|
|
|
Każdemu może się zdarzyć złe zrozumienie banalnych spraw... zwłaszcza pod koniec dnia, przesadzasz kolego trochę..., takie teksty zostaw dla siebie, nie badz taki przykladny, napisalem ze sie pomylilem i dobrze wiesz ze nie da sie skasowac wiadomosci na forum, ja nie komentuje kiedy piszesz glupoty nieswiadomie nie znajac sie na mechanice czy w dziale elektryki, jak masz jakies spiecia czy uwagi do mnie, to lepiej zmien tampon, jak cos nie halo |
_________________ CVH 1.4 FU..'89
Profesjonalna pomoc w doborze świec i kabli zapłonowych, napisz gg 540570 - CVH, HCS / Endura, Zetec |
|
|
|
 |
Freeman
Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`89
Wersja: C
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Sławek
Wiek: 43 Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 3513 Skąd: Ostrzeszów
|
|
|
|
 |
Pawełos666
Model: Ford Fiesta Mk4`99
Wersja: Sport
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Ford BMW
Wiek: 38 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 1139 Skąd: BOSCH CS
|
Wysłany: 2 Mar 2010, 18:49
|
|
|
Dobra, nie ma co komentować..., niech autor watku kontynuuje swój temat |
_________________ CVH 1.4 FU..'89
Profesjonalna pomoc w doborze świec i kabli zapłonowych, napisz gg 540570 - CVH, HCS / Endura, Zetec |
|
|
|
 |
amon31 [Usunięty]
|
Wysłany: 2 Mar 2010, 21:05
|
|
|
dobra, dziś zajechałem do garażu, sąsiad mi udostępnił, no i coś kapało pod autem, odkręciłem pasek i okazało się, że to leje z pompy wody. Wyjąłem ją, fakt uszczelka cała zdechła, ale kapie też z tej trójkątnej końcówki wału pompy. Czy da się ją jakoś rozebrać? Może wymienię w niej simmering, czy oring czy co tam za uszczelniacz jest. A jeśli nie, to zapewne czeka mnie zakup nowej?
Rozbierał ktoś to?
P.S. Węże są w porządku.
P.S.2 Pompa wymieniona, nic nie kapie, ładnie się autko nagrzało aż do włączenia wentylatora. Jutro uzupełnię płyn i będzie cacy
Ale to nie koniec, fifi wymaga jeszcze innych napraw |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|