Fiesta Klub Polska


Poprzedni temat «» Następny temat

Przesunięty przez: van
22 Cze 2014, 13:56
podpasowanie modulu
Autor Wiadomość
pawel5282868 

Model: Ford Fiesta Mk2`88
Wersja: Classic
Silnik: 1.1/50KM
Imię: pawel
Wiek: 36
Dołączył: 21 Sty 2010
Posty: 9
Skąd: Brzeg
Wysłany: 22 Sty 2010, 21:08   podpasowanie modulu

z czego padpasuje modul zaplonowy do fiesty 1,1 na gazniku
 
 
 
bidżej 


Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Bartek
Wiek: 32
Dołączył: 22 Maj 2008
Posty: 4783
Skąd: Augsburg (DE)
Wysłany: 22 Sty 2010, 21:10   

z drugiej fiesty? :yyy:
_________________
www.twojrobot.blogspot.com
 
 
pawel5282868 

Model: Ford Fiesta Mk2`88
Wersja: Classic
Silnik: 1.1/50KM
Imię: pawel
Wiek: 36
Dołączył: 21 Sty 2010
Posty: 9
Skąd: Brzeg
Wysłany: 22 Sty 2010, 21:15   

tyle to ja tez wiem ja pytam powaznie !!!! slyszalem ze z poloneza mozna podpasowac
 
 
 
DziDzia 
vel DziaDzia





Model: Ford Fiesta Mk5`00
Wersja: RS
Silnik: 2.0/16V
Imię: Patrycjusz :)
Wiek: 32
Dołączyła: 27 Lip 2005
Posty: 4167
Skąd: :: DDG ::
Wysłany: 22 Sty 2010, 21:53   

Takie szpiegowskie foto:

Moduł z poloneza, GL-200
Mój jest GL-118 z dołożonym rezystorem.
Żeby nie było, że mądry jestem, to przekazuję wiedzę otrzymaną od diodalodz :)



pozdro :!:
_________________

Model:MK1 '77 Silnik: 1,1S/35KM
Model:MK5 '00 Silnik: 1,3i/60KM
Romety PONY
Profil Facebook
 
 
 
JoeMix 


Model: Ford Fiesta Mk3`96
Wersja: C
Silnik: 1.3i/60KM
Wiek: 38
Dołączył: 23 Maj 2004
Posty: 11108
Skąd: Konstantynów
Wysłany: 23 Sty 2010, 00:05   

http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=44570 tu masz opisany moduł,,, oraz jego cenę w sklepie w moim mieście,,,
_________________
Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 
 
bidżej 


Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Bartek
Wiek: 32
Dołączył: 22 Maj 2008
Posty: 4783
Skąd: Augsburg (DE)
Wysłany: 23 Sty 2010, 00:07   

pawel5282868, nie popatrzyłem że to dział MK1/2. w przypadku MK3 to żaden problem, jeździ tego chyba nawet więcej od poldków. już się nie mądrzę w nieswoim dziale :-P
_________________
www.twojrobot.blogspot.com
 
 
JoeMix 


Model: Ford Fiesta Mk3`96
Wersja: C
Silnik: 1.3i/60KM
Wiek: 38
Dołączył: 23 Maj 2004
Posty: 11108
Skąd: Konstantynów
Wysłany: 23 Sty 2010, 00:12   

bidżej, ;/
_________________
Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 
 
diodalodz 


Model: Ford Fiesta Mk1`79
Wersja: L
Silnik: 1.1/55KM
Imię: Krzysztof
Wiek: 33
Dołączył: 19 Cze 2004
Posty: 5513
Skąd: Łódź
Wysłany: 23 Sty 2010, 02:31   

ale Dzidzia ma platynkowy aparat i musi być patent . a 88 ma już moduł elektroniczny o którym pisze Joe .
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group




Instagram




Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.