| 
| 

| 

|  
 |  

| [MK3] Altek, ładowanie, instalacja |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | kazi   
 Model: Ford Fiesta Mk3`92
 Wersja: Xr2i
 Silnik: Inny
 Imię: Rafał

| 

|  Wysłany: 4 Maj 2009,  15:50 | 
 |  
               | 
 |  
               | zaraz zaraz nie wpadaj w zachwyt bo to jest forum dla innych też i opisz co było przyczyną i jak to rozwiązałeś bo znow bedziesz pisać ze cos było a tu nie wiadomo co było   |  
				| _________________ PzMot - Polski Związek Motorowy w Gorzowie.
 New Wozidło : Citroen Xantia 1,8 Turbo
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | diodalodz   

Model: Ford Fiesta Mk1`82
 Wersja: C
 Silnik: 1.0/45KM
 Imię: Krzysztof

| 

|  Wysłany: 4 Maj 2009,  16:08 | 
 |  
               | 
 |  
               | bede na majowym zlocie a upominać się nie muszę . Za obiecanki macanki to już bym miał willę z basenem i 3 etatowe dziewczyny do rozrywki  Opisz co było przyczyną a ja wtedy zamknę i przeczyszczę ze spamu   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | odyniec   

Model: Inne auto
 Wersja: Ghia
 Silnik: Inny
 Imię: B.

| 

|  Wysłany: 4 Maj 2009,  16:15 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | kazi napisał/a: |  	  | zaraz zaraz nie wpadaj w zachwyt bo to jest forum dla innych też i opisz co było przyczyną i jak to rozwiązałeś bo znow bedziesz pisać ze cos było a tu nie wiadomo co było   | 

| Cytat: |  	  | wszystko zostało podpięte tak jak Krzysiek radziłeś i...(chwila niepewności, zainteresowanie rośnie)...TAK, żarówka zapaliła się, choć w zegarach przy bezpiecznikach nie dawała znaku życia. Idąc tropem jaki mi wskazałeś - poszedłem po ścieżkach w liczniku i co się okazało...w jednym miejscu prawdopodobnie się przepaliła...połączenie było przerwane - więc to jak mniemam jest winowajcą mojej złości i nie sprawności auta. No, ale akumulator był za słaby, aby odpalić:P
 | 

toć pisałem ;P
 |  
				| _________________ Model: Ford Fiesta mk6 `05 Wersja: ST Silnik: 2.0i (5) (150kkm)
 Model: BMW 3 e46 `01 Wersja: ? Silnik: 2.2i (5) (270kkm)
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |