|
[MK3] Brak ssania - gaznik |
Autor |
Wiadomość |
fiesta1.1c
Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: CLX
Silnik: 1.3/58KM
|
Wysłany: 3 Lis 2008, 08:57
|
|
|
uciu napisał/a: | fiesta1.1c napisał/a: | JoeMix napisał/a: | Jak kupisz od ciula lub ciulowej firmy to takie są, jak kupisz porządnie zregenerowany to jest porównywalny z nowym. | czesc a jaka firma wedlugl ciebie jest dobra ?? |
RENGAZ z Kalisza, naprawdę solidne chłopaki, znają się na rzeczy | czesc a ile kosztuje taka regeneracja gaznika |
|
|
|
 |
JoeMix

Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 44 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12080 Skąd: Konstantynów
|
|
|
|
 |
fiesta1.1c
Model: Ford Fiesta Mk3`94
Wersja: CLX
Silnik: 1.3/58KM
|
Wysłany: 7 Lis 2008, 01:31
|
|
|
uciu napisał/a: | fiesta1.1c napisał/a: | JoeMix napisał/a: | Jak kupisz od ciula lub ciulowej firmy to takie są, jak kupisz porządnie zregenerowany to jest porównywalny z nowym. | czesc a jaka firma wedlugl ciebie jest dobra ?? |
RENGAZ z Kalisza, naprawdę solidne chłopaki, znają się na rzeczy | czesc ladne tepaki sa na tym allegro pytam kolesia czy ma gaznik ma wyslij mi zdjecia tego gaznika to wyslal mi i mowi ze to jest gaznik a wyslal mi fotki jedno punktowego wtrysku i napisal ze to jest gaznik zero pojecia ani nie rozruznia co jest gaznik a co jedno punktowy wtrysk i kup od takiego to ci wysle zamiast gaznika jedno punktowy wtrysk
[ Dodano: Sob Lis 08, 2008 21:47 ]
uciu napisał/a: | fiesta1.1c napisał/a: | JoeMix napisał/a: | W książce jest obrazek jak ustawiać. | w tej jednej sciagnietej z neta byly te dene gazik a jak ustawic plywaki nie ma tego |
Bez urazy ale z tego co widze nie masz za dużego pojęcia o gaźnikach więc się za to nie zabieraj. Wymień w sklepie na zregenerowany, dokup uszczelki pod gaźnik, z wymianą chyba sobie poradzisz. To chyba najlepsze rozwiązanie tym bardziej że na zregenerowany gaźnik dostaniesz jakiś rok gwarancji Większość regenerują w Kaliszu w RENGAZ-ie, musisz tylko podczas zakupu oddać swój stary, coś na zasadzie z rączki do rączki | czesc gaznik jest ciezki tematem zamowilem na alegro gaznik z wysylka 67 zl i koles daje gwaracje rozruchowa chodz by stawal na glowie plywakow nie ustawi
[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 21:19 ]
JoeMix napisał/a: | http://rengaz--kalisz.webpark.pl/ | czesc mam pytanie co do gaznika kupilem od kolesia gaznik na alegro normalnie jak sie wkreca srubke od wolnych obrotow powinny obroty podnies sie a przy tym gazniku nie wzrastaja nawet gdy wkrece do konca to obroty silnika sa takie same
[ Dodano: Pią Lis 14, 2008 21:58 ]
i powiedz mi czemu w tym gazniku na tej rurce gumowej sa te dwie zeczy a u mnie jest tam jedna rzecz umieszczona na tej rurce od silownika zwalniania przepustnicy a na tym gazniku co kupilem na allegro sa dwie umieszczone po to az wie zeczy na tym wezyku tu podaje link do gaznika tego co kupilem http://img515.imageshack....dsc00321db8.jpg |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|