| 
| 

| 

|  
 |  

| piszczenie w silniku |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | fijalmateusz [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 28 Sie 2008,  19:27   piszczenie w silniku | 
 |  
               | 
 |  
               | witam mam problem, kiedy jadę 40 km/h na 3 i puszczam gaz ( hamuje silnikiem) cos mi piszczy tak jak by sie zacierało, mial może ktoś taki problem???? |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | KrystianA [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2 Wrz 2008,  17:48   Re: piszczenie w silniku | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | fijalmateusz napisał/a: |  	  | witam mam problem, kiedy jadę 40 km/h na 3 i puszczam gaz ( hamuje silnikiem) cos mi piszczy tak jak by sie zacierało, mial może ktoś taki problem???? | 

mi tak piszczało w tym momencie jak miałem luźny pasek alternatora i wyjechane na maxa koła pasowe, potem mi się zerwał i przestał piszczeć
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | bidżej   

Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: Inny
 Imię: Bartek

| 

|  Wysłany: 2 Wrz 2008,  18:36 | 
 |  
               | 
 |  
               | też bym zwrócił uwagę na pasek, jeśli stary to do wymiany, jeśli nowy do podciągnięcia ("sam naprawiam" pisze że na środku między altkiem a pompą wody pod naciskiem kciuka ma się ugiąć o 8-10mm) |  
				| _________________ www.twojrobot.blogspot.com
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | fijalmateusz [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 9 Wrz 2008,  07:14 | 
 |  
               | 
 |  
               | sprawdziłem stary pasek jeszcze nie wygladał najgorzej ale zmieniłem na nowy i dalej jest to samo pasek po przejechaniu 1000 km spradziłem i ponownie naciągnąłem i nic sie nie zmieniło., a moze to byc od alternatora???????   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |