| Wycieraczki - załączanie czasowe. | 

| Autor | Wiadomość | 

| endriu.kom [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 3 Lis 2007,  20:11   Wycieraczki - załączanie czasowe. | 
 |  
               | 
 |  
               | Fiesta MK5. Gdzie się reguluje czasowe załączanie wycieraczek przednich.Bo słyszałem, że ponoć jest   |  | 

|   |  | 

|  | 

| kmb   

Model: Ford Fiesta Mk3`89
 Wersja: CLX
 Silnik: 1.4/73KM

| 

|  Wysłany: 4 Lis 2007,  11:24 | 
 |  
               | 
 |  
               | a ja sie dołącze odrazu z pytaniem o to samo w mk3. Czy jest cos takiego wogóle jak czasowa regulacja wycieraczek? W  mojej fieście wycieraczki sie nie załączają na pierwszym biegu  dopiero na srednim i szybkim.Czy to wina tego ze cos jest nie podłączone spalone czy może jeszcze cos innego |  | 

|   |  | 

|  | 

| szynszyl   EKSTERMINATOR

Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: Inny

| 

|  Wysłany: 8 Lis 2007,  12:47 | 
 |  
               | 
 |  
               | do góry raz normalnie, do góry znowu raz - b. szybko. raz w dól czasowe - jeśli są. jaki pierwszy, drugi, trzeci bieg? 	  | kmb napisał/a: |  	  | W mojej fieście wycieraczki sie nie załączają na pierwszym biegu dopiero na srednim i szybkim | 
 |  
				| _________________ 1% dla mojego syna
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| kmb   

Model: Ford Fiesta Mk3`89
 Wersja: CLX
 Silnik: 1.4/73KM

| 

|  Wysłany: 8 Lis 2007,  21:51 | 
 |  
               | 
 |  
               | Pierwsze dwie pozycje mam wolne a kolejne dwie  działają . tak naprawde  nie wiedzialem które to połozenie zerowe bo niby skad wiec liczylem 4 pozycje i przyjalem ta na samym dole myslalem ze jest zerowa nastepna czasowa nastepna normalna i nastepna szybka. Dzieki pomocy amoka  juz wiem jak to powinno dzialac |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.