| 
| 

| 

|  
 |  

| Przesunięty przez: molu 4 Kwi 2008,  09:28
 | wzmacniacz blaupunkt |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Kacper [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2 Lut 2006,  23:25 |   
 |  
               | 
 |  
               | ja aktualnie i tak stoje krucho z kasą - musze zderzak pospawać bo mi lekko pękł (pieprzony lód), wiec jak ktos z was zaryzykuje i mu sie uda...to moze tez kupie, tylko ze ja bym musiał jakiś silny monoblock, bo 4 kanałówca juz mam   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Moby   

Model: Ford Fiesta Mk3`95
 Wersja: C
 Silnik: 1.1/50KM

| 

|  Wysłany: 3 Lut 2006,  11:46   ;) |   
 |  
               | 
 |  
               | Kacper jak chcesz to ja mam i lubię chleb ze smalcem wzmachol (moj) bardzo mocny zrobiony specjalnie pod mocny subwoofer, ale zmiemiam koncepcje car audio wiec bedzie na sprzedaż. |  
				| _________________ Na ile moge, na tyle pomoge

CB <<Moby>>
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Kacper [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 3 Lut 2006,  13:36   Re: ;) |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Moby napisał/a: |  	  | Kacper jak chcesz to ja mam i lubię chleb ze smalcem wzmachol (moj) bardzo mocny zrobiony specjalnie pod mocny subwoofer, ale zmiemiam koncepcje car audio wiec bedzie na sprzedaż. | 

ja mam blaupunkta gta 4100 i musi wystarczyc. ja jedynie kombinuje, ze jakby sie dalo kupic tego monoblocka blaupunkta i go tanio zrobic (do 50-100zl) to by mi się to nawet opłacało, ale i tak tego teraz nie zrobie bo nie mam kasy na takie pierdoły do auta (ważniejsze wydatki).
 Także dzięki za propozycje  ;-)
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |