| 
| 

| 

|  
 |  

| Przesunięty przez: szynszyl 17 Kwi 2006,  10:02
 | Układ kierowniczy : końcówka drążka kierowniczego gałka |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | BIGL [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 21 Lis 2005,  22:25   Układ kierowniczy : końcówka drążka kierowniczego gałka | 
 |  
               | 
 |  
               | Czy jestem w stanie sam wymienić końcówke drążka i jakich narzędzi potrzebuje. Niedawno regenerowałem maglownice ( w warsztacie ), koleś powymieniał mi podobno krzyżaki itp.ale widocznie zapomniał o tej jednej końcówce. Dodam że reszte zrobił naprawde fachowo.
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez Żółwik Tuptuś 12 Kwi 2009,  20:47, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | JoeMix   

Model: Ford Fiesta Mk7`09
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.4Duratec/96KM

| 

|  Wysłany: 21 Lis 2005,  22:37 | 
 |  
               | 
 |  
               | Klucze to 13,17,19 chyba przydał by sie sciągać do koncówek ale nie jest konieczny no i nowa nakrętka samokontrująca lub zawleczka w zalezności co mamy na aucie... wykrecasz starą gałkę i nowa wkręcasz tak samo (ztzn, tę samą ilośc razy aby nie zmienić geometri - ale po takim zabiegu kontrola zbierzności zalecana) |  
				| _________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Rangers76 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 22 Lis 2005,  20:34 | 
 |  
               | 
 |  
               | Postępuj jak przykazał JoeMix a na pewno będziesz miał zrobione LASER. Joe to fachura
 Joe rzadzi !!!
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |