| Przesunięty przez: szynszyl 1 Lis 2008,  20:19
 | Neony | 

| Autor | Wiadomość | 

| xeper [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 26 Lip 2005,  15:08   Neony | 
 |  
               | 
 |  
               | MAm taka sprawe zamontowałem neony w Meganie (co prawda to nie fiesta) ale sprawa jest taka gdzie w samochodach mozna przeciagnac kable z komory silnika do wnetrza auta i po d co to podpiac najlepiej? |  | 

|   |  | 

|  | 

| Rafal [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 26 Lip 2005,  15:51 | 
 |  
               | 
 |  
               | przeciagnac mozna kazda diurka ktora jest w sciance dzielacej kabine od silnika 
 Jednakze dobreym rozwiazaniem bedzie podlaczenie tych neonow do swiatel -w momencie zapalania swiatel (postojowych, drogowych) zapalac sie beda neonki.

Mozesz rowniez podlaczyc do pod jakis inny guzik lub tez samemu wstawic gdzes guzik ktory bedzie odpowiadal za wl/wy neonow - wuwczas mozesz to podpiac do akumulatora ale jak to bedzie wygladalo :-\
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| xeper [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 26 Lip 2005,  16:32 | 
 |  
               | 
 |  
               | musze zrobic osobny przycisk schowam go gdzies zeby był mało widoczny bo neony sa nielegalne i nie moga sie ciagle palic  (ale przeszło mi przez mysl podłaczenie ich do przednich halogenów) a co do dziurki to kruca w meganie mam tak nawalone pod maska ze nie potrafie zadnej znalezc :/ 
 [ Dodano: Wto Lip 26, 2005 16:34 ]
 a nawiasem co zrobic??
 1 chipa do megana
 2 gaz do forda
 3 diesel do forda
 na co kase wydac??
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| JoeMix   

Model: Ford Fiesta Mk7`09
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.4Duratec/96KM

| 

|  Wysłany: 26 Lip 2005,  18:18 | 
 |  
               | 
 |  
               | Neony sa legalne, mozesz ich mieć 300 i imec przełaczniki na wieszchy, byle się nie swieciły kiedy auto jest w ruchu... na postoju, przy wyłącoznym silniku - do woli... a dziur w przegronie silnika jest od groma - silna prędkościomieża, linka gazu, przewody narzewnicy, elektryka... itp |  
				| _________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| xeper [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 27 Lip 2005,  10:33 | 
 |  
               | 
 |  
               | No własnie ja mam tak pomaskowanie jedyny otwor jaki znalałem jest przy lince z otwierania maski aler jest za ciasny.. jeb.. francuzy Tak wiec przy luce od przedniej lampy w błotniku do słupka rdrzwi i przez otwor z kablami ktore wychodza do drzwi samochodu. troche dziwnie ale jest
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.