| 
| 

| 

|  
 |  

| [MK7] Montaż klimatyzacji - gdzie? |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | WilkKRK   
 Model: Ford Fiesta Mk7`15
 Wersja: Trend
 Silnik: 1.0EcoBoost/100KM

| 

|  Wysłany: 27 Sty 2020,  13:56   [MK7] Montaż klimatyzacji - gdzie? |   
 |  
               | 
 |  
               | Cześć, 
 dziewczyna pochwaliła mi się swoim świeżutkim zakupem. Fiesta z końcówki 2014 roku, 55tys km 1.0 EB, 100KM. Okazało się jednak, że nie posiada ona klimatyzacji (!). Do tej pory jeździła Mazdą z 2006 i chyba nie spodziewała się, że 5-6 letnie auta nie mają klimy w standardzie

Chcę jej oszczędzić braku klimy w letnich upałach i zastanawiam się czy znacie w Krakowie jakiś serwis, który jest w stanie zamontować klimatyzację do tej MK7?

Ciekawe jest też to, że klapa bagażnika jest od wersji ST (większy spoiler, znaczek ST + kamera cofania). Po fakcie posprawdzałem VIN i nigdzie nie było żadnych informacji o jakimś dzwonie itp. Zabrałem też auto do diagnosty i wszystko wyszło tak jak powinno.

Pozdrowienia
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | wujekcybul   
 Wersja: Inna

| 

|  Wysłany: 31 Sty 2020,  09:03 |   
 |  
               | 
 |  
               | Pewnie dostal strzal w tyl. Sprzedac i kupic auto z klima operacja nieoplacalna zeby dolozyc. Nawet na uzywanych czesciach ze szrotu roboty od groma wiec cena kosmos. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Creep   

Model: Ford Fiesta Mk7`10
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.6DuratorqTDCi/95KM
 Imię: Tomasz

| 

|  Wysłany: 24 Mar 2020,  21:44 |   
 |  
               | 
 |  
               | Temat tu gdzieś jest na forum  Totalnie niestety się nie opłaca. No chyba że obok stoi dawca. Kurde dziwne bardzo ze ten rocznik nie ma klimy. Pewno autko z Danii i pewno ma grzane fotele zamiast klimy |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | WilkKRK   
 Wersja: Trend

| 

|  Wysłany: 14 Kwi 2020,  08:56 |   
 |  
               | 
 |  
               | Dokładnie, grzane fotele, system start stop, asystent ruszania pod górę, a klimy brak. Zamieniłbym jeden z tych bajerów właśnie na klimatyzację, no ale trudno. Pojeździ nim trochę i potem sprzeda. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |