| Zamiana oświetlenia na ledowe | 

| Autor | Wiadomość | 

| DanielŻ   
 Wersja: Inna
 Silnik: 1.8i16V/130KM

| 

|  Wysłany: 1 Paź 2016,  17:41   Zamiana oświetlenia na ledowe |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, odrazu mówię że przeglądałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie :]. Mianowicie : kupiłem żarówkę do oświetlenia kabiny, tą 5W 12V i kupiłem opcje ledową z tym że nie działa,  bo stara żarówka jest sterowana masą a w ledzie jest jakoś na odwrót ^^. Ktoś wie jak to można ogarnąć? Bez zmiany całego światełka? Jak przerobić kostki? Czy kable?  Żeby ta żarówka mogła świecić? ^^ dzięki za wszystkie odp!   |  
				| _________________ Peace!!

- jednak człowiek uczy się całe życie :d 	  | vegetagt napisał/a: |  	  | plakiem takich rzeczy sie szuka :p | 
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| DemptD   Moderator

Model: Ford Fiesta Mk3`95
 Wersja: Trend
 Imię: Jacek

| 

|  Wysłany: 2 Paź 2016,  12:19   Zamiana oświetlenia na ledowe |   
 |  
               | 
 |  
               | Opcji masz kilka: - kupić inną żarówkę - która ma minus na bolcu
 - przerobić całą instalację lampki i przy okazji stracić jedną z opcji - bo będzie albo świecić na stałe albo po otwarciu drzwi - nie będzie można mieć tak jak teraz
 - rozebrać tą żarówkę i przelutować kable - akurat tu słabo szukałeś bo pamiętam, że ktoś to przerabiał
   - kupić panel ledowy i go zamontować, świeci o niebo lepiej bo jest skierowany prosto w dół, a nie w kosmos jak w przypadku zwykłego leda - tu też słabo szukałeś bo w moim temacie jest pisane o tym
   |  
				| _________________ ...you're right your car is better, but it doesn't have a soul...
 Czerwono-czarna®
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| DanielŻ   
 Wersja: Inna

| 

|  Wysłany: 2 Paź 2016,  13:55   Zamiana oświetlenia na ledowe |   
 |  
               | 
 |  
               | Haha ;d wczoraj to ogarnąłem :p zrobiłem tak że przy otwarciu drzwi świeci się zawsze , a ja mogę sobie włączyć i wyłączyć. Nie da się wyłączyć jak drzwi są otwarte ale nie przeszkadza mi to :d jest konkretna zmiana, praktycznie dzień się robi w aucie w nocy jak zapale ^^. Bo kupiłem żarówkę która ma więcej ledow :d no także dzięki wielkie za odp ;p i temat uważam za zamknięty :p |  
				| _________________ Peace!!

- jednak człowiek uczy się całe życie :d 	  | vegetagt napisał/a: |  	  | plakiem takich rzeczy sie szuka :p | 
   |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.