| Przesunięty przez: Parzych 18 Sty 2015,  13:06
 | [MK6] zmiana języka komputera na polski | 

| Autor | Wiadomość | 

| jacekszymek1   
 Model: Ford Fiesta Mk6`06
 Wersja: Inna
 Silnik: 1.4i16V/80KM
 Imię: Jacek

| 

|  Wysłany: 18 Sty 2015,  11:36   [MK6] zmiana języka komputera na polski |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam znalazłem podobny temat na naszym forum ale był on dość stary,  zamknięty i nie  znalazłem odpowiedzi na moje pytanie: otóż potrzebuje zmienić język komputera pokładowego na polski (teraz mam niemiecki) wchodzę w zaawansowane funkcje kompa ale kompletnie nie wiem co dalej i nie znam tego języka. Jeśli mógłby ktoś pstryknąć jakieś fotki albo wytłumaczyć krok po kroku na jakie opcje po kolei pstrykać byłbym  wdzięczny jeżeli umieściłem temat w złym dziale prosze o przeniesienie   |  | 

|   |  | 

|  | 

| _zubeR   
 Wersja: C
 Silnik: 1.25i/75KM
 Imię: Paweł

| 

|  Wysłany: 23 Mar 2016,  13:19   [MK6] zmiana języka komputera na polski |   
 |  
               | 
 |  
               | Gdyby ktoś miał podobny i chciał zmienić język podsyłam wskazówki: 1. Kliknij przyciskiem "set" (po lewej stronie kierownicy, na manetce kierunkowskazów), aż ustawi Ci się ekran z samymi literami (po polsku konfiguracja komputera), czyli omiń opcje śr. zużycia paliwa, pozostałych km, śr. prędkości i przebiegu.
 2. Przytrzymaj przycisk "set" na tej opcji z "samymi literami".
 3. 4 razy wciśnij przycisk "set" omijając opcje radia, kierunkowskazów i zamka, aż dojdziemy do opcji wybierania języka i tu przytrzymaj chwilę przycisk "set".
 4. Przytrzymując przycisk "set" zmieniamy języki.
 5. Wybierz polski/angielski i kliknij na nim raz przycisk "set".
 6. Przytrzymaj przycisk "set" dla potwierdzenia.

Mam nadzieję, że pomogłem
  :ford: |  | 

|   |  | 

|  | 

| lopez16   
 Model: Ford Fiesta Mk6`05
 Wersja: ST
 Silnik: ST 150
 Imię: Adrian

| 

|  Wysłany: 24 Mar 2016,  08:13   [MK6] zmiana języka komputera na polski |   
 |  
               | 
 |  
               | U mnie chyba się coś popsuło bo wybieram język polski  trzymam ,,set'' ale nadal jest po niemiecku. Tak jakby nie zapamiętał ustawień. może coś  źle robię   |  | 

|   |  | 

|  | 

| _zubeR   
 Wersja: C
 Silnik: 1.25i/75KM
 Imię: Paweł

| 

|  Wysłany: 24 Mar 2016,  22:46   [MK6] zmiana języka komputera na polski |   
 |  
               | 
 |  
               | Mogłeś nie zatwierdzić wyboru języka polskiego, po wybraniu języka polskiego pojawi Ci się kolejny ekran i tam jeszcze raz przytrzymaj dla potwierdzenia. |  | 

|   |  | 

|  | 

| lopez16   
 Model: Ford Fiesta Mk6`05
 Wersja: ST
 Silnik: ST 150
 Imię: Adrian

| 

|  Wysłany: 25 Mar 2016,  11:20   [MK6] zmiana języka komputera na polski |   
 |  
               | 
 |  
               | Dobra temat ogarnięty . Dzięki   |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.