Podsumowujac nasz "Miedzynarodowy" zlot. |
Autor |
Wiadomość |
Thomas [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Maj 2005, 22:18
|
|
|
"Jak góral zostałał strażakiem"
Brawo, za trzeźwość umysłu i odwagę
Pozdrawiam |
|
|
|
|
JoeMix
Model: Ford Fiesta Mk7`09
Wersja: Titanium
Silnik: 1.4Duratec/96KM
Wiek: 44 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 12055 Skąd: Konstantynów
|
Wysłany: 30 Maj 2005, 20:12
|
|
|
Dobrze że "dałeś opone" bo czuję ża kierownik stacji nie był by zadowoony że mu agragat użyłeś :? |
_________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da! |
|
|
|
|
RKRman
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: 1.6i/104KM
Wiek: 51 Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 454 Skąd: z podkarpacia
|
Wysłany: 30 Maj 2005, 21:10 ....eeeeeeeeeeeeeeeeeeej
|
|
|
JoeMix napisał/a: | Dobrze że "dałeś opone" bo czuję ża kierownik stacji nie był by zadowoony że mu agragat użyłeś :? |
....eeeej no co TY ....nawet o tym nie pomyślałem ..w końcu po co tam stoją ...dla przewietrzenia .. ....Straż była wezwana - interwencja była odnotowana , przypadek raczej uzasadniony , sporo świadków ..............więc raczej bbym sie jakoś wytłumaczył ....po za tym - jak napisałem , to właściwie było już na drodze głównej, więc sam ruch na niej był z tego powodu utrudniony i ...niebezpieczny
A jeśli jakiś głupkowaty kierownik by mi chciał nawtykać z tego powodu..... hmmmmmmm.......powiem tak ...raczej ciężko mnie zdenerwować .. ale pewnie bym mu .........gołą dupe pokazał....i zapytał - jak by widział temat gdyby to on był kierowcą tej Skody i wracał z całą rodzinką z niedzielnego wypadu na wieś ....
POZDRAWIAM ;-) góral niskopienny |
_________________ fajnie było ją mieć
|
|
|
|
|
Junior [Usunięty]
|
Wysłany: 30 Maj 2005, 22:03
|
|
|
za odwagie a za gaśnice kto płacił ??bo przecie stacja sie nie paliła |
|
|
|
|
Thomas [Usunięty]
|
Wysłany: 31 Maj 2005, 14:11
|
|
|
Piotrek, jaby sie czepiał to, to by mu się stacje z dymem puściło, ciekawe jakby się patrzył jakby mu gaśnicy nikt nie chciał użyczyć. :lol:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Żółwik Tuptuś
Ninja TEAM
Model: Ford Fiesta Mk1`81
Wersja: Turbo
Silnik: Inny
|
Wysłany: 1 Cze 2005, 23:05
|
|
|
Góralu brawo za trzeźwe myślenie
ps : benzyna nie wybucha , jej pary także - ona sięnajwyżej gwałtownie spala , więc jak ktos nie wozi min przeciwpiechotnych w bagażniku to nic nie powinno Cięzabićprzy takim ognisku |
_________________ Wanna Rallye Team
&
Bad Boys Racing Team
ADHD/Adrenaline |
|
|
|
|
Mafios
Junior Admin
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: RST
Silnik: 1.6i8V/130KM
Imię: Patryk
|
Wysłany: 2 Cze 2005, 08:01
|
|
|
Rasta napisał/a: | A je nie liczyłem ile wydałem i wypiłem bo nie to jest ważne A tak właściwie to ja jeszcze ze zlotu nie wróciem. hehe
Całej imprezy i jej klimatu nie da się policzyć. Więc Ci, co nie byli na pewno nie zaoszczędzili, bo nie wiedzą co stracili. 8)
Ps. Ja w powrotnej miałem 170 "licznikowe" |
tylko ciekawe czemu ja zawsze bylem pierwszy |
_________________ RS TURBO |
|
|
|
|
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.