| Przesunięty przez: trzeci 17 Mar 2014,  19:19
 | [MK6] 1.3 benzyna po lifcie-Uszkodzony przód, wymiana części | 

| Autor | Wiadomość | 

| esbath   
 Model: Ford Fiesta Mk6`06
 Wersja: L
 Silnik: 1.3/58KM

| 

|  Wysłany: 17 Mar 2014,  17:51   [MK6] 1.3 benzyna po lifcie-Uszkodzony przód, wymiana części |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam 
 Jestem początkujący na forum. Zakupiłem autko Forda Fiestę mk6 rocznik 2006 po liftingu silnik 1,3 benzyna. Auto jest uszkodzone dostało z przodu i jest uszkodzona chłodnica i nie ma wiatraka. Teraz mam pytanie jaką chłodnice tam zamówić i jakie wentylator bo są rożne zabudowane i na plastikach takie żółte. Auto nie ma klimy chodzi mi o coś tańszego bo i tak już funduszów mało. Chłodnice też są różne jedni piszą ze podejdzie z diesla inni że nie i że diesel ma po przekątnych węże a ta ma mieć prostopadłe od strony kierowcy. Będę wdzięczny za jakiekolwiek porady w postaci obrazków

dzięki i pozdrawiam
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez trzeci 17 Mar 2014,  20:54, w całości zmieniany 3 razy |  | 

|   |  | 

|  | 

| Tobol   

Model: Ford Fiesta Mk6`04
 Wersja: Basic
 Silnik: 1.3i/70KM
 Imię: Tomek

| 

|  Wysłany: 17 Mar 2014,  19:15 |   
 |  
               | 
 |  
               | Pytanie czy pas przedni jest cały i czy chłodnica będzie się trzymać. Ja osobiście jestem w trakcie szukania i waham się między Termothec-iem a wg co niektórych jedną z lepszych firm Nissens-em kosztują odpowiednio 200zł i 350zł. Ja wybiorę chyba Nissens-a. Również mam 1.3 Co do wiatraka to już nie pomogę   |  | 

|   |  | 

|  | 

| esbath   
 Model: Ford Fiesta Mk6`06
 Wersja: L
 Silnik: 1.3/58KM

|  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.