| 
| 

| 

|  
 |  

| Przesunięty przez: trzeci 29 Gru 2011,  08:21
 | [MK3] Centralny zamek |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | BinDer   
 Model: Ford Fiesta Mk3`92
 Wersja: Inna
 Silnik: 1.4/73KM
 Imię: Bartosz

| 

|  Wysłany: 29 Gru 2011,  05:20   [MK3] Centralny zamek | 
 |  
               | 
 |  
               | Witam na wstępie proszę o przeniesienie tematu jeżeli jest w złym dziale. Chciałem zamontować centralny zamek do Fiesty i mam pytanie czy taki komplet byłby dobry? http://allegro.pl/central...1999159410.html Fiesta oczywiście 2-drzwiowa. I jak jest z montażem czy to trudno czy łatwo, co trzeba zrobić w tym kierunku. Pozdrawiam |  
				| Ostatnio zmieniony przez trzeci 29 Gru 2011,  08:21, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | JoeMix   

Model: Ford Fiesta Mk7`09
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.4Duratec/96KM

| 

|  Wysłany: 29 Gru 2011,  07:46 | 
 |  
               | 
 |  
               | Powiedzmy,,, (z racji ze jest uniwersalny) 	  | BinDer napisał/a: |  	  | Chciałem zamontować centralny zamek do Fiesty i mam pytanie czy taki komplet byłby dobry? | 
 Bardzo trudno, do mk3 nie wsadzisz uniwersalnego zamka tak łatwo jak do innych aut, był okres iż chodziła opinia że się nie da wręcz,,, 	  | BinDer napisał/a: |  	  | I jak jest z montażem czy to trudno czy łatwo | 
 Kupić taki zestaw http://allegro.pl/ford-4d...2012907109.html lub kombinować coś samemu (można za wskazówkami z tego forum) 	  | BinDer napisał/a: |  	  | co trzeba zrobić w tym kierunku | 
 |  
				| _________________ Trist, yem nu enske ya vehatvase. Da!
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |