| 
| 

| 

|  
 |  

| [MK4] Wspomaganie kierownicy - zepsuty przekaźnik |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | eniooo [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 9 Lut 2010,  10:23   [MK4] Wspomaganie kierownicy - zepsuty przekaźnik | 
 |  
               | 
 |  
               | Witam. Proszę o POMOC - Mam Fiestę   z 1996 roku silnik 1.25 Zetec-S  sprowadzona z Niemiec trzy lata temu, teraz mam problem z ELEKTROHYDLAULICZNYM Wspomaganiem kierownicy - Zepsuł sie przekaznik od pompy wspomagania umieszczony w poblizu jej -  pod chłodnicą, niemoge nigdzie znalezc informacji o nim ani go kupic, to co na nim jest to tylko  napis G.CARTIER Made in France i oznaczenia stykow 3 1 5 i 2 tylko tyle mozna odczytac. PROSZĘ o Pomoc - potrzebuje schematu czesci zasilania rej pompy i blizszych danych tego przekaznika  - wiem ze niektore fiesty z silnikiem 1.8 D MIALY TAKIE WSPOMAGANIE, jakie sam znalazłem schematy to niema na nich tej wersji wspomagania. Dziękuję za wszelką Pomoc. Zdzisław. 

| Kod: |  	  | Na przyszłość proszę tagować tematy. - trzeci
 | 
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez trzeci 9 Lut 2010,  10:30, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | jackrzec   Klubowicz

Model: Ford Fiesta Mk7`12
 Wersja: Titanium
 Silnik: 1.25Duratec/82KM
 Imię: Jacek

| 

|  Wysłany: 9 Lut 2010,  20:23 | 
 |  
               | 
 |  
               | Podaj VIN tego auta, bo pierwszy raz o tym słyszę. A po VINie, to znajdę w microcacie |  
				| _________________ Mk3,5 '95 Classic 1.1i/50KM + Mk3,5 '95 Fun 1.3i/60KM,-->
 Fiesta Mk4 '99 Ghia 1.25/75KM,--> Fiesta Mk7 '12 Titanium 1.25/82KM + Focus Mk3 '12 Titanium 1.6 EB/150KM
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Pawełos666   
 Model: Ford Fiesta Mk4`99
 Wersja: Sport
 Silnik: 1.25i/75KM
 Imię: Ford BMW

| 

|  Wysłany: 9 Lut 2010,  20:28 | 
 |  
               | 
 |  
               | Zdjecie wrzuc |  
				| _________________ CVH 1.4 FU..'89

Profesjonalna pomoc w doborze świec i kabli zapłonowych, napisz gg 540570 - CVH, HCS / Endura, Zetec
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | eniooo [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 10 Lut 2010,  11:12 | 
 |  
               | 
 |  
               | Witam. Dopiero dzisiaj jestem - podaję vin WFOBXXGAJBTA85128 . Dziękuję. Zdzisław. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |