|
mk4 '99. zegary + tylne światła r dead |
Autor |
Wiadomość |
u-boat [Usunięty]
|
Wysłany: 14 Kwi 2008, 22:59 mk4 '99. zegary + tylne światła r dead
|
|
|
witam, to mój dziewiczy post tutaj;) mam fieste z pół roku, pierwszy raz coś jej dolega. jakieś 2 dni temu zauważyłem, że kierunkowskaz bardzo sie nagrzewa w miejscu hmm, tuż obok pokrętła od świateł. nie przejąłem sie tym, bo nigdy sie niczym nie przejmuje;) a dziś przestały mi świecić zegary, postojówki i tylne światła mijania jednocześnie. może to, że byłem na myjni ma jakiś związek? nic poza tym nie zauważyłem, przednie mijania żyją, długie świecą, stopy też, migacze również. mam w niej alarm, co ciekawe gdy błyska dwukrotnie po zgaszeniu silnika zegary i tylne lampy błyskają również. nie wiem czy nagrzewająca sie wajcha od migacza i świateł to powoduje (zwara jakaś) czy mam sprawdzać wtyki.. HELP |
|
|
|
 |
kaczoro
Model: Ford Fiesta Mk4`97
Wersja: Flair
Silnik: 1.25i/75KM
Imię: Bartosz
Wiek: 40 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 391 Skąd: Jastrzębie/Krk
|
Wysłany: 14 Kwi 2008, 23:22
|
|
|
To chyba przełącznik zespolony skoro się grzeje |
|
|
|
 |
u-boat [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Kwi 2008, 13:16
|
|
|
sii, to było to. narazie wd40 pomogło i jest ok. mam jeszcze jedno pytanie, czy przełącznik zespolony z mk3 pasuje do mk4? nowy jest troche drogi, a kumpel ma na placu anglika mk3 i moge sobie wyjąć za free. dzieki Kaczoro:) pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.
| |
|