| lewy kierunek miga 3x szybciej niż prawy | 

| Autor | Wiadomość | 

| cipojsza [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 9 Sty 2008,  20:34   lewy kierunek miga 3x szybciej niż prawy | 
 |  
               | 
 |  
               | Od mniej więcej 3h lewy kierunek miga mi 3x szybciej niż prawy  (który miga normalnie). Gdzie szukać przekażdnika od kierunkowskazów ? Pod obudową kolumny kierownicy ? Są dwa jeden od lewego kierunkowskazu drugi od prawego ?
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Parch   
 Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: Inny

| 

|  Wysłany: 9 Sty 2008,  20:39   Re: lewy kierunek miga 3x szybciej niż prawy | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | cium cium napisał/a: |  	  | Od mniej więcej 3h lewy kierunek miga mi 3x szybciej niż prawy  (który miga normalnie). Gdzie szukać przekażdnika od kierunkowskazów ? Pod obudową kolumny kierownicy ? Są dwa jeden od lewego kierunkowskazu drugi od prawego ?
 | 

Mryga szybciej, bo Ci się żarówka któraś spaliła, albo przewód nie kontaktuje (np. brak masy) .
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| cipojsza [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 9 Sty 2008,  20:43 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ale tak szybko ? Na serio, zapiżdża jak dziki! No i do tego to cykanie jest też 3x szybsz niż normalnie. W braku masy mam upatrywać przyczynę ? |  | 

|   |  | 

|  | 

| Arkadius   

Model: Ford Fiesta Mk4`97
 Wersja: Inna
 Silnik: 1.25i/75KM
 Imię: Arek

| 

|  Wysłany: 9 Sty 2008,  20:49 | 
 |  
               | 
 |  
               | szukanie przyczyny zacznij szukać w niepalącym którymś z kierunkowskazów  to jest przyczyną na 99% tak jest specjalnie zrobione żebyś wiedział ze coś jest nie tak ze światełkami |  
				| _________________ Renault Vel Satis 2.0 16V Turbo 05"
 Renault Safrane 2.5 20V 99" - SOLD
 Ford Fiesta MKIV 1.25 16V 97"[/b]
 Blue Fiesta xr1800 - SOLD
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| cipojsza [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 9 Sty 2008,  21:08 | 
 |  
               | 
 |  
               | szkoda że tu nie ma SOG'ów, dał bym soga! Z tymi przepalonymi żarówkami to myślałem, że tylko maluchy tak miały, teraz bym na to nie wpadł, od razu szukam przyczyny głębiej   Dzięki chłopaki!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  | 

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.

Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści.