| 
| 

| 

|  
 |  

| [Ogólny] Rejestracja samochodu z LPG |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | nicor999 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 26 Kwi 2007,  00:10   [Ogólny] Rejestracja samochodu z LPG |   
 |  
               | 
 |  
               | jak w temacie. chodzi o to ze podpisalem umowe kupna sprzedazy samochodu i jade w piatek zamontowac lpg. przeglad mam podbity do marca 2008 (czyli jeszcze rok). i teraz moje pytanie. czy musze isc do urzedu komunikacji po jakies papiery zeby przejestrowac samochod z lpg? i czy musze robic przeglad jeszcze raz czy daloby rade zalatwic tylko samo lpg skoro byl robiony w marcu. jak napisalem samochod kupilem bez gazu i w poniedzialek ide go przerejestrowac a teraz w piatek zakladam lpg. jak to zalatwic zeby nie jezdzic dwa razy ze wszystkim? wielkie dzieki za szybka odpowiedz.
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez trzeci 3 Paź 2012,  16:24, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | abla [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 26 Kwi 2007,  03:33 |   
 |  
               | 
 |  
               | Przy zakładaniu gazu nie musisz robić dodatkowego przeglądu. Od gazownika dostajesz wszystkie papiery (fakturę, wyciąg ze świadectwa homologacji instalacji, homologację na butlę) i z tym idziesz do urzędu i oni robią Ci wpis do dowodu. W sytuacji, w której jednocześnie będziesz rejestrował auto na siebie, po prostu wpiszą Ci gaz już do nowego dowodu. Pozdro
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | zoharek   

Model: Inne auto
 Wersja: Inna
 Silnik: Inny
 Imię: Rafał

| 

|  Wysłany: 26 Kwi 2007,  22:47 |   
 |  
               | 
 |  
               | Potwierdzam, rejestrowałem gaz kilka dni temu, wszystko się zgadza   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  

Fiesta Klub Polska nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek treści umieszczane przez użytkowników forum.         
Odpowiedzialność ta spoczywa na autorach tych treści. |  |  |