Ulotka reklamowa |
Autor |
Wiadomość |
Piter
Ninja TEAM
Model: Ford Fiesta Mk3`92
Wersja: Xr2i
Silnik: RS2000/150KM
|
Wysłany: 17 Lut 2007, 20:54
|
|
|
iang, na tej ulotce wyglada tak jak by to była xr-ka Jacka 8| :lol: |
_________________ MK3 XR2i Czarna Curva 1.6 CVH --- RSCurva 2.0 N7a + SZPERA
MK4 1.25 ZETEC Ghia
MK6 1.4 TDCI w automacie - coraz gorzej ze mną ... |
|
|
|
|
jackrzec
Klubowicz
Model: Ford Fiesta Mk7`12
Wersja: Titanium
Silnik: 1.25Duratec/82KM
Imię: Jacek
Wiek: 50 Dołączył: 30 Cze 2005 Posty: 2573 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 18 Lut 2007, 08:58
|
|
|
Też się tak na początku bawiłem, ale dałem na luz - po co drukować kolorowe - wydrukowałem w cz-b i odbiłem 100 szt na ksero i wkładałem każdej fieście jaką widziałem i tak się nikt na razie nie zgłosił :( |
_________________ Mk3,5 '95 Classic 1.1i/50KM + Mk3,5 '95 Fun 1.3i/60KM,-->
Fiesta Mk4 '99 Ghia 1.25/75KM,--> Fiesta Mk7 '12 Titanium 1.25/82KM + Focus Mk3 '12 Titanium 1.6 EB/150KM |
|
|
|
|
iang [Usunięty]
|
Wysłany: 18 Lut 2007, 10:22
|
|
|
FKP Piter napisał/a: | iang, na tej ulotce wyglada tak jak by to była xr-ka Jacka 8| :lol: |
hehehe to jest chyba najpopoularniejsze i najlpsze zdjęcie MK3 w necie, nie wiem czyja |
|
|
|
|
Małgorza
Model: Inne auto
Wersja: Inna
Silnik: Inny
Imię: Owca :)
Wiek: 37 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 163 Skąd: niby Olsztyn
|
|
|
|
|
charpia
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: CLX
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Agnieszka
Wiek: 52 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1573 Skąd: Wrocław/Łódź
|
Wysłany: 28 Sie 2007, 00:28
|
|
|
jeśli mogę wtrącić słówko, to uważam, że na tej ulotce panuje bałagan i jest zbyt krzylkiwa. Naszym zadaniem nie jest wabienie do klubu, tylko zachęcanie ale oczywiście to moje skromne zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzać. Pokazuje Wam co ja wkładam za wycieraczki... uważam, ze moja ulotka jest zbyt uboga, ale z drugiej strony... kto bedzie chciał, to sie skontaktuje , ot co ;-)
|
_________________ Hej ho |
|
|
|
|
szynszyl
EKSTERMINATOR
|
Wysłany: 28 Sie 2007, 07:43
|
|
|
charpia, nie ma problemu. tutaj i tak nic sie nie dzieje. zobaczymy co bedzie w październiku. wakacje, urlopy się pokończą....
acha... jechałem koło tej warmii i mazur... fiest mk3 co chwilę.. może to turyści z podkarpacia ?? |
_________________ 1% dla mojego syna |
|
|
|
|
charpia
Model: Ford Fiesta Mk3`91
Wersja: CLX
Silnik: 1.1i/50KM
Imię: Agnieszka
Wiek: 52 Dołączyła: 06 Wrz 2005 Posty: 1573 Skąd: Wrocław/Łódź
|
Wysłany: 28 Sie 2007, 08:49
|
|
|
no trza było ulotki rozdawać |
_________________ Hej ho |
|
|
|
|
Małgorza
|
Wysłany: 28 Sie 2007, 21:13
|
|
|
Już myślałam, że mam jakieś przywidzenia, że ktoś w końcu się tu odezwał ;-)
Teraz zmiany ciężko będzie wprowadzić, bo już trochę tych ulotek kserowałam, ale jak się ich pozbędę to zrobię kolejną, nie widzę problemu
szynszyl napisał/a: | acha... jechałem koło tej warmii i mazur... fiest mk3 co chwilę.. może to turyści z podkarpacia ?? |
Trochę ich tu jest, tylko ja przeważnie je widuję jak śmigają gdzieś na pasie obok - mam nadzieję, że klubowe naklejki są dobrze widoczne ;-)
Też mi się wydaje, że trzeba poczekać do października, studenci z którymi mam kontakt na gg przyjadą do Olsztyna to może się coś ruszy |
_________________ Frakcja warmińsko-mazurska zaprasza
"(...)W tym miejscu opowieści owce zwykle pochylały głowy. One też chciałyby zwiedzić Europę, bo wyobrażały sobie, że jest to olbrzymia łąka pełna jabłonek." |
|
|
|
|
SpiderMAN
Imię: Michał
|
Wysłany: 29 Sie 2007, 08:10
|
|
|
Ja mam ulotkę od prezesa...
Dorobiłem rewers do niej. Ściągajcie i zobaczcie.
Czy może być?
http://eris.rpg.pl/~spide...ofi_evo/ulotka/
P.S. Wątek sie moim zdaniem zrobił między frakcyjny, więc może warto go przenieść gdzieś indziej... może do działu dla klubowiczów? |
|
|
|
|
szynszyl
EKSTERMINATOR
|
Wysłany: 29 Sie 2007, 08:19
|
|
|
SpiderMAN napisał/a: | P.S. Wątek sie moim zdaniem zrobił między frakcyjny, więc może warto go przenieść gdzieś indziej... może do działu dla klubowiczów? | dopóki ta frakcja nie istnieje w pełnym słowa znaczeniu, to jest jak jest. nie bedę tez ingerował w kompetencje moda tej frakcji. ;-) w dziale klubowym dostep mają tylko klubowicze, a uczestnictwo we frakcji nie wymaga bycia klubowiczem. |
|
|
|
|
genov [Usunięty]
|
Wysłany: 29 Sie 2007, 10:00
|
|
|
a jak dj sthonka sie żenil to nikt ze mna bramy niechcial zrobic :-( W Sobote odbyl sie w PISZU 1wszy spot FiestaKlubPolska na Warmii i Mazurach wiec frakcja warminsko mazurska zaczyna ''funkcjonowac'' |
|
|
|
|
szynszyl
EKSTERMINATOR
|
Wysłany: 29 Sie 2007, 14:35
|
|
|
genov napisał/a: | frakcja warminsko mazurska zaczyna ''funkcjonowac'' |
genov, powiem krótko: SUPER
macie jakieś foty, wklejcie! pliiiizzzzzzzzzzzz |
|
|
|
|
Małgorza
|
Wysłany: 29 Sie 2007, 14:47
|
|
|
genov napisał/a: | a jak dj sthonka sie żenil to nikt ze mna bramy niechcial zrobic :-( |
Ja już chyba gdzieś pisałam, że byłam na ślubie kolegi więc i tak nic z tego by nie wyszło. A szkoda.
genov napisał/a: | W Sobote odbyl sie w PISZU 1wszy spot FiestaKlubPolska na Warmii i Mazurach wiec frakcja warminsko mazurska zaczyna ''funkcjonowac'' |
No to teraz wpadnij(cie?) do Olsztyna
Co do ulotki - nie widzę problemu, żeby zrobić nową. Poprzednia została taka, bo nikt nie zgłaszał żadnych sprzeciwów (a wstawiłam ją tu na początku czerwca ).
Wątek póki co zostaje tu, bo jednak mniej lub bardziej dotyczy frakcji :] |
_________________ Frakcja warmińsko-mazurska zaprasza
"(...)W tym miejscu opowieści owce zwykle pochylały głowy. One też chciałyby zwiedzić Europę, bo wyobrażały sobie, że jest to olbrzymia łąka pełna jabłonek." |
|
|
|
|
|